Alla hjärtansdag

förlåt för jag inte uppdaterat, har vart hemma och myst med mi älskling! Vi kollade Dum och Dumare, haha och kom fram till att anna anka var med. "Hej allihopa!" Ja och just nu sitter jag hemma hos min bebis och väntar på sabina och christoffer, vi ska äta kinamat och ha alla hjärtansdags mys! hmm vad ska jag äta..


11/2

Väntar på att min älskling ska komma, han är lika trög som vanligt! Men älskar honom lika mycket för det! Efter en jobbig dag så blir det bara o ligga och mysa för oss. Vi har varit tillsammans i 2 månader idag, hihi mkt javet!

en bild på sötnosen!


Snö

Sitter hemma hos säffie och äter nudlar just nu, så ska snart dra ut och åka skidor och pulka! Så pusshej skriver sen!


Yogapass

Kom nyss hem från ett yogapass med sötnosarna majlinda, johanna och juliana. Haha, jag är ju nybörjare så hängde inte med  i tempot så bra! Men var helt avslappnad i hela kroppen, så det är bra för er som är stressade och vill ha lagom med träning.
Helshysst dag i skolan iallafall, tog det lugnt och skrattade med personerna jag älskar! Skämde såklart ut mig också, sitter och töntar mig med majlinda och jag "kliar" mig i pannan med långfingret ( även känt som f*ckfingret ) mot henne, och mats, no-läraren, stirrar på mig och säger högt emma, kan vi konsentrera oss? eller nå liknande, hahah!

lite bilder från dagen!


frida, imfrida.blogg.se, och amra, amrayes.blogg.se


haha onödig bild, my nails och my sabina, sabinastankar.blogg.se


bjuder på denna!

Dresscode and facelook

haha ska kanske börja med det ?


failbild, jag vet jag står på en toa, osmakligt!
svart linne, basic, gina 99kr
svart munk, basic, H&M 200 kr ?
ljusa jeans, bikbok 500 kr


lite suddig bild, men en närmare titt på skorna. En "fluff" kant som du kan vika ner, köpta på dinsko på rean, 300 kr, annars 500 kr?


kände för att vara neutral idag, har lite foundation och mascara!


Lite sjukt?

Jag kom igång med bloggen idag, och har inte gått med i någon sida för att få fler läsare, men ändå har jag läsare? eller ni kanske inte läser bloggen men kollar lite iallafall! Haha gud så bra! Tackar säger jag bara!

                             

 

                                               fler imorgon?


Uppdatering: Min kompis hade tydligen lagt till mig på en sida, haha, ojoj


oskulden hmm?

Sex, hmm det är inte så speciellt som alla säger. Är du oskuld känns det som om det är hela världen och du är jättenervös när det gäller "det känsliga ämnet". Don't worry, det är över på ljusets hastighet, iallafall om du är en tjej och har en kille brevid/under/uppepå dig i sängen (eller vart ni nu är). Haha, killen kommer på direkten och du själv ligger bara där och har en gnutta ont. Efter kanske 10-15 gånger ni haft sex kommer kanske du också börja njuta! Jag är absolut inget proffs men tycker synd om alla som går runt och är orolig över the first time! Och för er som inte visste är medelåldern för att förlora oskulden 17 år, så kan alla småungar på 12-13 år sluta gå och klaga på att det är någonting konstigt med er eftersom ni är oskuld? haha bra och tack för det!


             

                                              vad tycker ni?

Avslappnad!

Afrikanskpowerdans är sjukt kul säger jag bara! Skaka loss rumpan lite, svettas, flåsa och sedan bli så avslappnad att du nästan somnar på plats! Absolut någonting jag ska fortsätta med. Kräver kondition och starka anklar, lite porrigt faktist1 Kanske kan fixa en video nästa gång? Jaja, nu är jag nyduschad och luktar underbar vanilj! Så ska läsa lite nu och sedan sova, hihi jag vet jag är lite nörd men älskar att "försvinna in i fantasin"! Godnatt.

                             

                                    någonting jag starkt rekomenderar!
                                 


Nautilus

Ska byta om nu för att svettas rejält! önska mig lycka till, så skriver jag när jag kommer tillbaks!

Afrikans dans?

snart ska ja tagga iväg till natilus och testa någonting nytt med majlinda och johanna. Det blir afrodans, heh. Aja, bloggen är näsan klar nu bara lite fislipning kvar. Hoppas den är bra? Älskar min header om jag ska vara helt ärlig! Igår fixade Sabina mina naglar, så nu är dom riktigt snygga, efter typ 2 timmars torktid hemma hos henne och sedan borttagning av nagellacket igen och torktid på typ 30 min igen. Men vi gjorde äkta (host) naglar hemma hos henne, mkt snyggare än fejkade lösnaglar! Naglarna kommer ifrån Depend och är i 100 pack, det kan jag absolut rekomendera!



       eftersom jag har en dålig kamera,  blir det dålig bildkvalite


Inte färdig ännu

Det går inte så snabbt det här, försöker göra mitt bästa med bloggen! Så den ska snart va klar, och roliga jag kan börja blogga på riktigt igen! Har fullt upp i huvudet och massor med skolan. Ni får veta mer sen, när bloggen blivit klar. jaja govänner nu är klockan mycket och jag behöver min skönhets sömn, host, haha nej men det är skola imorgon också!



älskar verkligen koftan!

Bloggbloggblogg

Det går sakta och säkert framåt med bloggdesignen, är inte så duktig på det här med kodmallar. Men är ganska nöjd! designadinblogg.se finns tydligen inte kvar, eller är det bara jag som kollar fel? Men jaja, har pluggat engelska och snart ska jag upp och äta! Mat! Mat! Har ätit massor idag och nu blir det mammas lasagne, världens godaste! Så pusshej

RSS 2.0