Lite snabbt!

Var nyss och vinka av mina systrar som ska på kollo nu i två veckor! Assss skönt tycker jag eftersom föräldrarna jobbar i veckorna och då blir jag ensam hemma på dagarna! Så nu hoppas jag på fint väder och bra sällskap så kommer det bli grymt!
Sen tog vi en sväng till ikea och apoteket, där vi skulle hämta ut mina gamla p-piller eftersom jag testa ett par nya och det var inte bra alltså! Jag har varit halvt deprimerad nu i snart 2-3 månader. Till och från.. Jätte jobbigt eftersom mitt humör är piss! Sen har det blivit värre eftersom det hänt en hel del också som jag har haft svårt att handskass med, till exempel axel, kasper, anonym, sabina och bella. Haha ja ni med girls, men det tar jag kanske med er sen. :)

nu ska jag fortsätta kolla scrubs lite, sen får jag se hur med blir!






It-färgerna



ja som ni redan vet håller sommaren på att ta slut och vissa färger kommer dö ut medans vi mer och mer kommer in i hösten. T.ex. corall, den starka turkosa mm. Så nu till hösten bli det mer mattare färger som beige och mintgrön!
Detsamma med kläderna, de blir mattare mindre färg som brun, beige och vaniljvit. De har redan ställts ut i affärerna och påminer oss om att kylan snart kommer! Men varför ska vi då ha så matta färger på naglar och accossearer.
När det gäller kläderna kör på it-färgerna denna sommaren men släpp loss när det gäller allt annat! Som t.ex. nagellacket, ta en gul färg ist för den vanliga du har?
Elller!
ha en vaniljvit lite genomskinlig skjorta eller blus och kör på en gul eller mintgrön bustier under! Sen lägg till massa silverarmband och ringar! Armbanden ska vara många och några gärna med brunt läder! skitsnyggt! Ringarna ska likaså vara stora och många. Gärna någon som matchar den färgglada bustiern!

Lite ur mitt huvud bara! Skitsnyggt!

Dagens tips!

Vet du om att du ska ut till stranden eller till en sjö dagen därpå? Och vill vara fräsch och tänker att du ska sola så du får en fin bränna. Då ska du dagen innan eller samma dag dra in i duschen raka benen och skrubba bort all död hud på kroppen. När du fått bort den har du ny fräsch hud som lätt tar åt sin ny fin gyllenbrun färg. Sen efter smörjer du in dig med en lotion eller body butter. Du kommer känna skillnaden direkt och var inte orolig över att du blivit lite blekare, du blir fint brun snabbare sen!


Goder morgon här inne!

Idag händer inte så mycket. Jag har bara haft emma-mys idag! Och det betyder att jag har sovit länge, gjort fattiga riddare mums, kollat Scrubs. Jag har laddat ner hela första säsongen, ska ladda ner s2 och s3 sen också men det tar sån tid så tar en i taget! Sen har jag varit och solat också eftersom skitvädret inte vill försvinna och skolan börjar om några veckor.. Herregud va sommaren gått snabbt! bara 3 veckor kvar att vårt härliga lov.
Nej, nu ska jag tänka på annat och gå in i badrummet och fräscha till mig lite! Duscha, raka benen, skrubba, ansiktsmask kanske. Vi har lermask hemma som är jättebra! Jaja jag skriver senare, puss!



tagen av: mig!

funderar starkt på att göra min nya blogg till en mode/foto blogg! Eftersom jag hela tiden lägger ut bilder jag tagit!


Kusin vitamin x2











Gud va jag älskar er sötnosar, världens underbaraste kusiner

Veckans rea shopping!



armband: glitter 10 :-
hårspänne: monki 10 :-
ring: HM 49:-
klocka: ur och penn 200:-



mjukis: Cubus 99:-



stort linne: Monki 60:-



söt midjekjol: lindex barnavdelning 179:-



väska: accent 49:-



ljusa jeans m. nitar: gina 99:-



grym bh: gina 129:-

(+svart bustier från hm)


Om och om igen

Ja, precis det är det jag gör/säger.. NU ska jag faktist försöka med bloggen. Går det inte nu kommer det nog aldrig gå! Menmen, det har hänt en del och jag håller på att göra en ny blogg bara så ni vet. Den är kanske klar snart, om jag orkar jobba med designen de vill säga!
Jag har precis varit iväg till Antonio och klippt bort halva håret.. ojoj, men jag vill att  det ska växa och det var så slitet! Så ska snart färga om och köpa en hårförlängninig på happyhair! Vet redan vilken så ska bara vänta på min såkallade lön.


Sommarjobbet

Jag har världens chillaste ( stavning ) sommarjobb! Jag börjar och slutar när jag vill. Det enda jag ska göra är att dokumentera och göra statistik över vivallas sopstationer. Ta lite kort, skriva vad felen är, ringa om dom. Ringa några högre huvuden och fråga va dom har att säga och sen är allt det tråkiga slut! Sen ska jag designa affischer (?) och hjälpa till på en stor grillfest. Och jag får pengar för det? omg, älskar det här!

Små gubbar

Nu har jag precis cyklat och kollat vart jag ska sommarjobba, nu blir det sommarmys med vaniljglass och jordgubbar och sen något svalkande! Jag behöver det, det är som en bastu utomhus. Det enda stället som är svalt och skönt nu är mitt rum och kylen! Haha.

Pepsodent White now

Hahah helt seriöst, typ hälften av dom som använt tandkrämen tycker den är fejk och andra hälften ser skillnad. Får höra från vissa av den irriterar tandköttet så det ska se rödare ut och genom den effekten ser tänderna vitare ut. Och nej det här är inte någon reklamering utan bara ett personligt tips från mig. Jag började med tandkrämen för lite mer än en vecka sen. Och ja jag ser skillnad och nej jag har inte fått rödare tandkött. Mina tänder har fått mer glans också!
Så om ni inte vill testa tandblekning kan vi testa den innan för den funkar faktist, inte något extremt men det blir bättre iaf!







Före:


Efter:



Jag tog bara några random bilder ut min kamera. Man ser lite skillnad, och nej bilderna är inte redigerade!



Hemma från västkusten

Funderar starkt på att ta upp bloggandet nu. Mest eftersom jag ska börja jobba imorgon. Och då kan jag ha någonting att göra, och längta till. Jag ska jobba i Vivalla, ja ni hörde rätt! Örebros största svenne ska jobba i vivalla! Men det kommer bli bra! Plus att jag får lite cash. Great! Men duktig som jag är ska jag lägga undan 2000 kr på mitt sparkonto.. som är låst.. så jag kommer inte åt pengarna. Men det är bra! Hmm.. vad ska jag göra med resten? Kanske fixa håret. Funderar på att lägga i några mörkblonda slingor senare i mitt solblekta hår! Sen kanske lägga i en hårförlängning i samma färg. Resten av pengarna kommer gå till solkort, kläder mm.

Jag har haft det helt underbart på västkusten. Jag bodde i en söt stuga i Mellbystrand. Besökte partystaden och tennisstaden Båstad, mysiga Halmstad, Tylösand och världens mest underbara plats Hovshallar. Det kommer bilder här nedan. Men jag har aldrig varit på en så sagolik plats. Åker någon av er dit i närheten  så måste ni åka och kolla! Ta med din älskling dit, lite picknick och sätt er på en plats med utsikt över havet när det börjar bli solnedgång! åååh, ni annar inte hur fint det är!
Annars blev det bara stranden, havet och god mat som hände där borta!



















Förlåt om vissa av bilderna är lite snea, (det kan man se på där havet möts med himlen) men jag lär mig fortfarande!

RSS 2.0