Bloggbreak

ja, som ni märkt så har jag inte bloggat på ett tag och det kommer fortsätta vara så. Eftersom det är sommar och nu vill jag hellre va ute och vara social. Så det får ni ta. Jag kanske uppdaterar ibland men tror jag kommer hålla mig undan det. Ni får ha det så bra sålänge, jag kommer börja blogga igen senare. nu vill jag bara ha ett break!


Korthet

Lite snabbt om dagen..
vaknade
film+frukost
träna
dusch+fix
ut
in
mat
tv
promenad m. mamma
bråk
godis+Tyskland-Australien
fix
sova

Sommarfräsch

Vill du vara extra fräsch nu till sommaren? Här har ni mina egna tips som hjälper er på vägen! Njut!

Hud

Det första tipset för en fin gyllenbrun bränna är solskydd. Alla som tror att man inte blir brun av att ha på solskyddsfaktor 20 när du ska ut i solen tror fel. Solskyddsfaktorn skyddar bara huden så du inte bränner dig och blir röd. Bränner du dig riskerar du större risk att få cancer och där du bränner dig får du snabbare rynkor. Du åldras snabbare alltså.

Bränner du dig, ska du alltid ta på någonting svalkande efter. Det hjälper brännan att lägga sig snabbare. Du kan till exempel använda en lotion eller det bästa att svalka med är en after sun.

Innan du ska ut till stranden eller bara sola så är mitt bästa tips att ha en dusch och skrubba bort den döda huden. För solar du direkt så kan du bli flammig och den döda huden trillar bort. Skrubbar du bort den innan får du en finare jämnare bränna som håller i sig!

För att få en fin lyster nu när du har en fin gyllenbrun bränna ska du ofta återfukta huden. Smörj ofta in dig med lotion eller bodybutter. Det ger huden liv och du ser fräsch ut!




Hår


Håret blir lätt slitet och matt nu på sommaren, men ett jättebra tips är att använda en sjal. Linda in håret i en sjal innan du ska sola så slipper håret ta skada.

Ska du bara ut, tex dra till stan eller bara vara ute har jag ett bra tips som skyddar håret. Använd värmeskyddet, du har innan du ska platta håret, precis innan du ska ut. Det skyddar en del mot solens strålar.

Använd hårinpackning minst en gång i veckan, det är ett måste. Då tar håret till sig de proteiner de behöver och håller sig glansigt och luftigt. Annars är en bra sak att ofta variera schampo och balsam, så håret inte vänjer sig vid en speciellt. Kolla ut de som passar till ditt hår. Har du färgat hår, köp ett schampo till färgat hår och så vidare.


Titta va ja nyss fått!


Inköp och summering av dagen!

Riktigt skitväder årets första sommarlovsdag. Och jag tror jag redan förlorat en person som betyder mkt. Jätte bra början emma bra gjort! Måste skärpa mig, är lite onormal av mig periodvis. Har det någonting att göra med..
hahah, jaja idag sov jag riktigt länge, bara låg och drog mig i sängen och sög in att jag är ledig i typ 10 veckor nu. Sen åkte jag och mamma upp på stan där vi igentligen bara skulle hämta ut mina glasögon.. men som alltid blir det lite mer när jag är med. heh..
Vi tog en fika och åt mammas goda toscakaka. Mums.
Jag och henrik åkte och köpte godis på maxi.. 3.90kr/hg.. haha vi köpte typ 2 kg. Jag är så onyttig, det är så sorgligt. Lika sorgligt som viktorias bröllop.. HAHA jättte kul. Vi fortsatte till m-berg och jag köpte min älskade bikini som jag tjatat så mycket om. 

Om några veckor åker jag ner till västkusten. Ska till mellbystrand, vi har hyrt stuga! Bara ett par meter ifrån havet. Hoppas på bra väder!

Dagens inköp:



79 :-/del



49 :- rea



ojdå det var lite kajalsträck på tröjan så.. 25 :-



299:-



99:-



299:-



29:-/st



glasögonen, dålig bild ni ska få bättre sen! 1000:-

Bling

De andra smyckena från igår!



pärlhalsband och pärlarmband, och nej de är inte fejk?



jävligt dålig bild måste lära mig hur jag använder min kamera... men ett silverhalsband från aagaard.

Ur min fotomapp!

Här har ni lite bilder jag tog förra sommaren! Vissa bilder är riktigt mysiga!










Ett sista inlägg för dagen!

Nu ska jag kolla 90210 och gråta lite mer sen sova.

Miss u allready



FAAAN,saknar er redan. Tiden har gått så fort och jag skulle ha tagit vara på tiden. Jag älskar min klass, eller nu föredetta klass. Alla stunder tillsammans som man glömt bort. Och alla man kommer ihåg. Som när vi övernatta i björkenäs och ringde charlotta mitt i natten och fråga: Vilket djur ser bra?. Herregud.. nu ska vi alla splittras och vissa av oss kommer kanske aldrig mer ses. Vi som nyss började 7:an tillsammans. Då tyckte nog vi alla att vi hamnat i en skitklass, men under de 3 åren vi gått tillsammans har vi kommit varandra närmare och vi är  som en familj. Jag älskar er alla och det känns som jag blivit dumpad. Eller ja.. dumpadx25..

jag sjöng ju som sakt på skolavslutningen, och det visste inte så många om, men jag sjöng till er. Alltså till er i min underbara klass. Ville att ni ska minnas mig. Det känns som alla kommer glömma varandra och det är det sista jag vill. Så snälla vi får inte glömma varandra. Man glömmer inte de personer man älskar. Och jag älskar er alla!
Puss på er, och jag hoppas att alla kommer ha det bra senare när vi börjar gymnasiet när vi på sätt och viss börjar nya liv. Glöm inte de underbara stunder vi haft, älsklingar!


Sommarlov!

Jag har fått helt underbara smycken! Älskar dom!
Det kommer mer kort på dom imorgon, här har ni bild på halsbandet jag fick från mamma iaf.



Mitt halsband är nästan exakt som det på bilden bara det är en lite smalare silverplatta och en längre silverkedja. Har länge velat ha det här halsbandet, eftersom det är faktist ganska mycket mig! Halsbandet är av märket Bjorg. ****:-

Sen fick jag ett pärlhalsband, med odlade pärlor, jäättefiint! Kommer bild imorgon! Och sen fick jag ett fint silverhalsband av mormor. Kommer inte ihåg märket, men det var iaf danskt!


Grattis Hanna!










Balen blev otroligt lyckad!

Balen var igår kväll! Herregud, det va fan årets bästa kväll! Det var så länge sen jag dansa och skaka loss, så jag köre hårt! Dansa sönder fötter och benen, okej inte bokstavligen men nästan. Det var svinvarmt på dansgolvet och ja trodde aldrig mina höfter kunde svänga så mkt. Svennen kan vettni! Körde hårt med både killar och tjejer och jag önskar de kunde ha hållt på några timmar extra. Men kvällen var värd guld och jag var så grymt slut när jag kom hem. Det blev bara duscha och sen slänga mig i säng. Idag har man gaanska ont i fötter och ben. Men det var helt klart värt det! Skulle bara vilja dansa en stund till! ÄLSKART!


Kollade efter dig hela kvällen, och nej det är inte den ni tror jag menar!

Onödigt inlägg

Kolla in mig och sötisen. Bild från när vi va i sthlm!


.




vill jag ha någonting, vill jag ha det på riktigt. Vill ja ha någonting så mycket, ta jag det. Om jag inte får det ger jag inte upp. Och jaa.. du ska bli min! Räkna med det!

Goddag!

Dagen har tillbringats med majlinda. Vi åkte till varberga och tog årets första dopp! Och sola sönder. Majlinda är tomat. Inte jag, men jag är paleface. Mkt värre än tomat! Sen satt vi och skicka sex-mess till folk! Myspys!
Nu känner jag att det bränner i facet så ska gå och ta lite cream i ansiktet!

Imorgon är det baaaaaalen. avslutningsmiddag.


Dagens lunch- Fattiga riddare!



De flesta vet redan hur man gör men för er vilsa själar där ute som inte vet vad fattiga riddare är, varsågoda!

Det här behöver du!
-3 skivor vit bröd
- 1 ägg
- ca. 2-3 dl mjölk
- liiiite mjöl (Men är inte nödvändigt!)
-smör

Tillbehör!
(det jag brukar ha)
- sirap, vanlig
-kanel
-socker

Såhär gör du!
Dra på plattan till 10an, eller nå. Häll i en klick smör.
Ta sedan fram en skål och ha ner ägget och mjölken (och mjöl) och blanda.
Doppa det vita brödet i ägget och mjölken och lägg i stekpannan. Stek till gyllenbruna.
Sedan är det upp till dig va du har på, jag brukar bre på sirap
ha över lite kanel och toppa med lite socker.



Rubrik

Haar solat nästan hela dagen! Bara legat och  tryckt på verandan, skitskönt! Solar såklart med olivolja, nej det är inge bra. Och man steks. Men du får för fin bränna och det tar mer! En sak som är helt otroligt är att jag inte bränt mig en enda gång i år när jag solat ute. Eller jo om händerna räknas Mitt svennepigment kanske känner att det är dags att ge sig av! WIHO! Jaja, jag vet inte vad planerna för morgondagen blir? Först ska jag iallafall vakna, sen drar jag iväg till gymmet oc "biffar" till mig lite och några planer?

Love is like a drug, smart people dont try it

Inköp under veckan!



HM



shorts- HM
Toppar- bikbok



bikbok



monki



ingen aning, gamla stan!

Balklänningen!

Här har ni den! med skorna till!



ignorera mitt trötta osminkade ansikte, tog faktist bilden på morgonen! :)

Jag orkar inte längre: i finare ord

Jag ser samma vanliga person i spegeln när jag vaknar, men förstår inte vem det är som pratar och agerar. Jag önskar jag visste. När jag kände den personen var allt så otroligt mycket lättare. Den som pratade var vän med personen i spegeln. Den som agerade var syster till samma person. Alla fungerade tillsammans. Spegelbilden, stämman och skådespelaren.

Så mycket kan gå snett på så kort tid. Vi hastar oss in i någonting vi tror kommer bli bra, eller till och med bättre än så. Vi förstår inte hur mycket vi riskerar på så kort tid. Samvete, själ, livslust, glädje och mycket mer. Tro det eller ej men på fyra månader kan allt detta vara borta. Allt försvinner i ett trollslag. Utan för varning, utan en enda tanke åt det omöjliga. Vi glömmer det viktigaste. Vi glömmer oss själva.

Jag har hatat, jag har älskat, jag har glömt mig själv och jag hittar inte tillbaka. När du försvann försvann jag. Halva mitt blod sögs ut. Halva mitt kött slets ut. Halva mitt hjärta har du låst in långt härifrån. Halva mitt seende försvann, inget är lika vackert att se på längre. Halva min känsel fördes över till dig. Halva min själ sprang iväg det ögonblicket jag förstod att allt var förlorat. Halva jag är borta.

Ni ser aldrig. Ni vill aldrig se. Ingen vill ha extra börda på sina axlar. Ett enkelt hur mår du? Tynger de flesta människor. Ni frågar. Men ni hör. Att höra är inte samma sak som att lyssna. De som lyssnar förstår. De som inte ser att jag fejkar mina leenden förstår. Jag skrattar för att förstå. Förstå hur ni klarar av allt.

Jag orkar inte längre, allt jag gör blir till ett helvete. Skitsak på skitsak hoppar på mig. Syns det så tydligt på mig? : "Lätt offer". Jag vill hitta tillbaka till mig själv igen så jag kan återgå till det normala. Men det är svårt. Jag fejkar bara. Jag skrattar. Jag pratar med dig. Har till och med kul med dig. Men en fråg dyker alltid upp i mitt huvud: Saknar han mig inte? Inte minsta lilla?
Jag orkar inte längre.
Jag tänker inte fejka mer.
Jag mår verkligen inge bra.
Jag känner mig som en levande död

Hemma

Tbx från stockholm! Har varit både bra och dåligt. Bilder och förklaring kommer imorgon!

Paleface

En sista bild innan jag ska sova, sen får mina läsare vara beredda på att jag inte kommer skriva någonting imorgon! Höhö, men mina enda läsare ska ju också till stockholm imorgon så det spelar ju ingen roll!
javet, jag har humor!
GÄÄÄSP!




Omröstning!

Jag har inte köpt någon mat till bussen! jag kommer svälta ihjäl, inget o äta från 06.00-13.00 :(
Jaja jag hittar någonting i kylen annars!
Det ska vara ca. 21 grader imorgon i stockholm, fasst jag tror inte på väder gubbar och tantar. När dom säger att det ska regna och åska blir det ist 25 plus och molnfritt. Höhö, så nej tror inte på sånt! Jag tror på det jag ser utanför fönstret på morgonen! Hihi!
Mina shorts blev jättebra! Passar skitbra mot en lätt bränna. Passar säkert med en riktig bränna också, men har inte kommit så långt än!
Jaja, jag ska snart sova, eftersom jag ska upp ca. 5 imorgon! Och seriöst, heeelt seriöst! Jag har ingen balklänning.. och balen är om en vecka! Måste hitta en imorgon! Eller så kan vi rrösta här på min blogg om jag ska gå naken om jag inte hittar någon klänning! HAHA vad tycker ni?


Suntime!



nej jag är inte naken!

I'm back!

jag har inte haft tid att blogga, jag har suttit uppe två kvällar i rad och skrivit uppsattser som skulle in. Men nu är jag klar!
Idag har det inte hänt så mycket förutom att det har varit svinbra väder! Så först skolan, sen hem och solat ca. 2 timmar. Drog till gymmet, och hem och duscha + raka benen, nu fixar jag ett par shorts! Dom blir grymma! Ska har dom imorgon hade jag tänkt. Sen ska jag dra iväg och handla lite fruskost till bussresan!
Sen är hela kvällen fri!
Imorgon bär det av tidigt till stockholm med klassen. Vi ska gå på nationalmuseet, sen.. "träffa" "gå in i" riksdagen? i dont know.. Sen vet ja inte .. sen blir det äta och gå en stund på stan... sen.... grööönalund! Det kommer bli grymt! Har kanske en överraskning också.. hmmm?

Dagens outfit!



linne- gina 129:- (köp inte! Krymper som faen i tvätten alltså)
Bhtopp- bikbok 2 för 99:-
Shorts- HM 99:-

Budget! fast allt jag har på mig är budget

RSS 2.0