Avslutningsskorna





bilderna är tagna med mobilen om ni undrar, inte kameran!

Nora är världens mysigaste stad

Här kommer bilderna från idag. Då famijlen firade mors dag med folk. Älskar nora sååå underbar stad! Den är k-märkt, endå bättre så den förblir som den är!



detta gott folk är min mormors beundrare!



grattis gullmamma!







noraglass!







?

Noramys!

dagen spenderades i nora! Jättemys! Ska städa nu så skriver sen och lägger in lite bilder! Ni får dagens outfit sålänge!


Ny trend? Hell no!

Klagardax igen!
Ska jag vara helt ärlig så har jag aldrig gillat uGGsen. Ja de var jävligt inne på vintern och vintern innan de och så vidare. Menar det ser ut som du har bigmama fötter och alla, ja menar verkligen alla, går snett i dem? Så det ser ju ändå bara skumt ut på något sätt. uGGsen ser nästan lite loddis ut, varför sätter man inte på sig ett par riktiga skor som convers, tygskor eller någonting stilrenare som skinstövlar? Det kan ingen svara på, för nu är det här åter en sådan grej som alla köper för att alla andra har!
Endå värre då? Nu börjar vissa få för sig att ha på sig uGGsen på våren/sommaren? Helt seriöst sååååå fult! Har ni ingen stil? Eller härmar alla bara den stooora kissie? Hosthost. Ja har fan fått nog med de där töntiga trenderna! Get a life!





Årets sötaste?

Det här är nog årets sötaste bikini överdel! Finns även i grön. Bikinin är från HM


I'm back on track!

Efter lite krångel fick jag igång kameran! Älskaren! Ska bara dra iväg imorgon och fixa ett större minneskort. Glassigt värre. Kollade nyss på melodifestivalen, fan sverige sög ju så mycket så vi kom inte vidare. FAN ta dig anna! Vi skulle skickat Salem istället. ÅÅÅH jag älskare deras "extranummer" eller va det är .. världens största..Flashmob.. ryser bara jag tänker på det! Nästa gång står jag med bland dansarna fan!




GUUUD VA GLAD JAG ÄR!

Har precis hittat bal/avslutningsskor! Och fått hem kläderna. OCH fått en systemkamera! Världens bästa dag alltså! Kameran ligger och laddar så sen när batteriet är fullt ska ja talite kort på vad som är köpt och så lägger jag ut på bloggen!

Ska äta snart och om det är fint väder efter drar man till yeahfestivalen i stadsparken! BLir o träffa folk! Hihi
puss påer nudå!

Funderar.. sommarsko?




Inte skrivit någonting!

Det beror på att jag gnällt på mamma, försökt sola, ätit godis och kollat bio med tjurskallen! Sen har det regnat också, herregud kan det inte komma lite exremt fint sommarväder annars kommer jag planera en kupp med mina bloggläsare då vi ska råna en bank. Jag har planerat allt.. Vi rider till banken på hästar, cowboyhatt behövs absolut! och en "skarf" runt ansiktet. Vi ska såklart ha pickadoller (HAHA). Så kommer vi in.. och resten får ni läsa i tidningarna! Med pengarna ska vi flytta till hawaii och leva lyckliga i alla våra dagar! Vilka är med mig?

No brokenhearted girl

Kolla nyss igenom min hälsoprofil jag gjorde till idrotten, fan va ledsen jag blev.. ÅÅÅHHHH!
Orkar inte med den här skiten längre!!!!
Ja hade skrivit om den sista helgen med alex, fan de va underbart! Helt perfekt helg och så POFF!
ARGHHH, heh kan vi sluta skolan som gymnasieskolorna ist? snälla? JA BER ER! hhaha.. dom slutar den 2 juni, och vi den 10 juni!

Spola tillbaka tiden någon? ja saknar dig ju...

Sundare? nej sundare!

Jo tillbaka från gymmet nu! Det var riktigt härligt! När jag skulle dit tog jag av sminket, och nu har jag bestämmt mig för att inte ha smink (förutom lite consiler) fram tills balen och dricka mycket vatten, eftersom jag vill ha en fin hy. Inte för att det är något fel på min hy nu, men blemorna och småpillupper dyker upp mer och mer. Jag vill ha lite mer lyster och liv i huden bara! Och desutom mår den bra av att man är utan smink! Nehhe säger ni då! Haha!
Jaja, sommaren är snar här och då använder jag ändå inte smink så grymt bra!

Har precis gjort iordning kvällis till mig! Försökte även här vara lite nyttig!



Stort glas vatten! Rensar ut, du får fin hy, man ska helst dricka minst 2 liter per dag!
Apelsinklyftor! Mycket C-vitamin som är bra för immunförsvaret, alltså som håller dig frisk!
Äggröra! I ägg finns proteiner. det finns också folacin som är viktig för celldelningen!
Skinkmacka/makrillmacka! Smöret är viktigt, eftersom vi behöver en viss mängd fett i kroppen. I skinka =protein. I makrill= Nästan all fisk innehåller mycket proteiner, bra fetter, D-vitaminer, jod och selen. Däremot innehåller fisk sällan kolhydrater

Där fick ni!

Work out!

Ska kila iväg och träna nu, mina sötnosar! Ska bli skönt eftersom jag inte tränat på ett tag! Ska försöka springa och träna armar och ben. sommarsnygg.. vill sola också.. men vet inte om jag får pengar! Jaja, jag skriver senare.


Jag just nu!



och jag som ska träna sen!

Ormring i silver sökes!

Ska ju till stockholm nästa vecka med klassen! Är sjukt taggad, blir gå på stan, äta god mat och gå på grönan. Ska kolla efter en balklänning, funderar på "den lilla vita" eller någonting liknande. Isåfall om det blir en vit klänning, måste jag sola som bara den och köpa massa assessoarer i kanske marin eller corall. Mina sommarfärger! Älskar't! Avslutningsklänning är redan avprickat.


Måste köpa!


En ny bikini! Och jag vill gärna ha den corallfärgade, och kanske köpa en svart virkad också!


En ny väska! Jag har redan kollat ut två stycken. En virkad ljusrosa sommarväska och en vit asgrym skinväska. Båda två av märket candy.


En ring! Har letat som faen efter en ormring i silver. Hittar inte en någonstans! Vill också ha ett armsmycke i silver!


Sommarkläder! Men vem vill inte ha liksom? Jag vill ha somriga korta klänningar och vita skjortor och blusar! Så sjukt sött! Har hittat en som ajg verkligen vill ha, får pengar snart så ska nog köpa den!


Ett magsmycke! Så grymt het alltså. Älskar't. Helst i silver till en solbränd mage. Vet inte vart man kan köpa? Någon som vet?


notis 038 500x676  Magsmycke


ja vet ja vet -.-


Dagens tips



olika smaker, och är olika bra för olika saker!

Måste skriva mera! Ska skärpa mig!

En riktigt skiiitdag. Pluggat, och bråkat som fan med mamma. Hon vill aldrig lyssna. Vill hon inte lyssna ska hon slippa det, och den här gången ska jag lycket. Jag ska fanimej inte snacka med henne! Därför jag inte orkat skriva.
Det är bättre i skolan iallfall, tack för att du lyssna!

jag känner mig som ett litet barn..

Måste skriva mera! Ska skärpa mig!

En riktigt skiiitdag. Pluggat, och bråkat som fan med mamma. Hon vill aldrig lyssna. Vill hon inte lyssna ska hon slippa det, och den här gången ska jag lycket. Jag ska fanimej inte snacka med henne! Därför jag inte orkat skriva.
Det är bättre i skolan iallfall, tack för att du lyssna!

jag känner mig som ett litet barn..

dålig uppdatering idag!

Men det får ni tåla, har suttit hemma och ätit chips och bara vilat mig, sen drog jag till gården där vi sjöng och spela buzz, och vem kom sist? Jo jag -.-


BH- mössa

Dricker Vitamin well och äter kaka, bra kombination! Har nyss badat och ska precis ladda ner en film! Jättemysigt. Eftersom jag har frusit fingrarna av mig tidigare idag..

Vi skulle till "oset" enligt lärarna, men det regna så jag, sabina, majlinda och christin trodde vi kunde vara på skolan och jobba ist, men icke! Så vi fick ta bussen upp till USÖ och tänkte ta bussen men sabinas pappa hade ringt och sakt att han kunde skjutsa oss till oset, JIPPI tänkte vi.. men fel hade vi..
Vi trodde vi skulle vara vid en röd stuga, så när vi gått skiitlångt i regnet så ringer vi alex och han säger då att dom är någon helt annan stans! Så vi går tillbaka till dit vi börjar och tänker dra hem, men fortsätter ändå, så vi går hela vägen till naturens hus där vi hittar majlinda och christin. Det låter inte långt men jag kan lova, det vaar långt! Och sviiinkallt, jag frös så mycket om öronen att jag tog upp en bh ur min väska och hade för öronen för att värma dem!

Här är en karta på vår väg.. typ!


Bilder från redovisningen!



50-talet, mia ( i framsätet) är så sjukt gullig!



min grupp, sötnosarna majlinda och johanna!



min grupp, sonny liston har precis blivit nerslagen av Muhammed ali



min grupp, vi dansar o sjunger till 9 to 5



70-talet, boysen sjunger



80-talet, bella o tea sjunger en micheal jackson låt




90-talet har jag ingen bild på! men dom var grymma! Här är en bild på hela min skumma klass, på alla förutom mig.. vart var ja? Jo i korridoren och töna mig!



Katastrof!

Bröt ihop på redovisningskvällen.. jag är ju sjuk i huvudet..
hatar mig själv för det..
men jag klara inte av att gå hemma och vara ledsen sen..
så ringde alex.. så vi stod utanför haga och prata en stund..
det känns lite bättre iaf.. måste tvätta hans tröja!
tack oliver, du är en underbar kille! du har hjälpt mig enormt!
Desamma till er tjejer, älskar er och tack för att ni står ut med mig!

Giiiiissaa vem?



HAHA..

I'm a bitch.. menar det

Redovisningskväll idag! haha älskar't, en chans att skämma ut sig rejält! Håller ni inte med ?
Jag och min grupp ska "redovisa" 60-talet, alltså kända och viktiga händelser, musik, kläder och annat kul! Så ska vi köra 9 to 5 som slutnummer! YES
Så nu ska jag snart tagga upp till skolan och fixa det sista, sen hoppas jag det blir fika (a

i miss u, i'm so sorry for being a big fat bitch, i love u more than u ever could imagine, in my head u still love me, but i know it's a fucking crazy dream, faanfaan de känns bara som du är glad över att det är slut.. annars hade du gjort som du sakt och varit min kompis ist för att springa runt o tafsa eller va du gör.. men du har väl upptäckt att det finns fler fiskar i havet och inte bara äns värdelösa flickvän.. just nu känns det som att det är precis vad du tänker..

jag är fan sjuk i huvudet, jag pratar till dig via min blogg? Vet ju inte äns om du läser den..ja måste söka hjälp! HAHA :D

Dagens vill ha!



200:-

+ *****

In my head i see u all over me

Inte skrivit någonting idag pga dåligt humör? fint väder? neeejj pga av att jag bara inte orkat sätta på datorn och skit! Men aja, nu är jag här och ja sitter och väntar på tandblekning, sommarjobb och 1 miljon kronor.. Kommer jag få någonting av de där? Hmm, tror inte det!
okej lite dålig humör kanske, men det beror inte på någonting annat än .. att jag inte kommer få någonting av de underbara sakerna där uppe?

Min dag ahr varit blåsig och trist precis som söndagar brukar! Åkte upp till karlslund med mamma, men orka nästan inte cykla, VILKEN motvind alltså! Sena har jag bara suttit hemma och myst och ätit rabarberpaj och kollat avatar! Så bra film! Älskar den!

Måste hitta en balklänning, vill ha någon sexig liten sak.. eller kanske någon söt "liten vit", det är det jag ska ta reda på snart! Sen ska jag och de bästa tjejerna ha en mys/tjejkväll dagen innan (eller någon dag innan iaf) balen då vi ska färga håret och vaxa benen och massa roligt!

Nu ska jag sova snart, imorgon blir det träna inför ************! Börjar bli nervös!

In my head i see u all over me!

Snart sängen!

hej på er alla!
Jo har inte orkat skriva någonting! Men dagen har varit jättebra, låg hemma och sola i kanske 1 och en halv timma, sen messa majlinda och vi drog till varberga och la oss och sola! Vi använder olivolja! hehe,  vi kör på hårt inför balen. Jaja, kanske efter en timma kommer det massa skitungar.. och börjar skrika och springa precis vid oss. Fan vi får damp och säger åt dom o gå, men bryr dom sig? NEj! Dom säger vi kan gå men vill inte! hahah vafan.. 4 åringar börjar mucka med oss? Och skriker bög och hora till oss. Majlinda ställer sig upp och alla skitungarna börjar springa. Ni anar inte hur gääärna jag ville slå dom! hehe förlåt alla mammor där ute, men fyyyyfan håll reda på era avkommor, seriöööst! Vill aldrig skaffa barn!
ja sen drog vi hem och jag käka lite och gick ut i trädgården och la mig och sola igen. Sen ringde majlinda och vi drog ut och "sola" igen i västhaga. Inte mkt hände men vi drog till örnsro för att kolla om ****** var där, hihi! Medans vi kolla om det var han som spela en match ddär misssa vi honom precis tror vi, fandå! Vi tagga till mc och drack vatten, avslagen cola och snacka! För mysig dag med er!



Im no superman

Nu ska jag till varberga och sola med majlinda, och förhoppningsvis kommer johanna sen också! Älskar sooolen! Jaja här har ni dagens outfit!
Skriver mer sen!


Sjuk kväll!

Åhh, herregud vilken sjuk kväll!
Först drog vi till gården och skulle baka pizza! Vi gick och handla en kvart innan det stängde och sen kommer vi idioter på att viglömt köpa ost! och ica är stängt så vi drog till pizzerian och köpte lite! Vi baka vi åt vi drog! Vi va ute några st, men orkar inte räkna upp flickorna och pojkarna! Aja, När vi är på väg till majlinda så ser vi våra kompisar springa mot oss och säger att vi ska flytta på oss. och en bil kommer mot oss! Alla skriker bilen är baxad. Dom hade tjuvkopplat den. HAHAH så vi springer efter och dom kör som fan vid oxhageskolan! Körde som dårar! Sen drar vi vidare och ser fan massa polisbilar, så vi springer tillbaka till och kollar vad som händer, och det kommer fler o fler polisbilar! kalabalik! HAHA men fett kul vare. Tillslut vare typ 10 polisbilar! 2 av stackarna i bilen blev tagna!
Nu är jag grymt trött och ska nog sova i mitt kalla rum! värmen är inte på och rummet är under marken! Jaja, imorgon är det lördaag och en ny dag! Dagen ska spenderas med iaf majlinda och johanna. Vi ska bada.. inne? ute? Har ingen aning, beror helt på vädret! Så ska sova nu och drömma om sexiga killar, glass och bilstölder!


Beslutsångest

Jag vet inte vilken bikini jag ska köpa, jag funderar på någon av dom här, och sen ska jag köpa en på stadium också! MEn vilken ska jag köööpaaa!?!?!?! Förlåt för porren alltså!





jag älskar den corallfärgade, men den ljusrosa är ju också söt! VILKEN?!

Gårdagens Dresscode!


Jag för 10 min sen!

Det jag har i ansiktet är några lappar du sätter fast för att få bort orenheter och porer mm. Du sätter fast lapparna med hjälp av vatten och låter dom sitta där i ca. 10 min. sen tar du bort dom.. försiktigt. Det gjorde inte jag.. Så jag är typ halft vaxad på hakan, fyfan  va ont det gjorde! Men man ser skillnaden efter! Så testa det där hemma!


Don't blame me!

Som sakt, bloggens värsta fiende= solen! Och igår var det ju såå grymt skönt väder! Iaf på dagen så det blev inget bloggande.
Men jaja, gårdagen var grym! Först var jag och lunchade med mamma på vobbler, jättegott! Sen handlade jag lite nya grejer. Köpte hårfärg hos min frisör 155 :- Färgen är helt klart värd priset! Ett mönstrat linne 50 :- och ett par korta baggy jeans för bara 99 :- Hittade också ett par jättefina skor som jag ska köpa sen också!
Efter drog jag hem ifrån stan och la mig och åt glass och solade i ca. 2 timmar. Fixade mig och drog ut med sötnosarna majlinda och johanna! Haha, våra planer alltså!
Vi träffade sara, judith, juwan och oskar på mcd och kom fram till att vi och några fler ska åka en sån här till balen! Haha det kommer bli bäst tjejer!




Summertime

Solen och sommaren är bloggens värsta fiende! Gud när det är fint väder vill man inte sitta inne och blogga då vill man bara ututut! Kompisar, sol, bad, och bara ha kul! Ja menar det är ju inte bara bloggarna som försvinner lite då utan också besökarna kommer ju minska som fan och det gillar vi inte. Så  jag tror att ´det här med bloggen kommer bli svalare när dagarna blir hetare. Men bli inte allt för ledsna! Jag sviker er inte govänner!

Just nu känner jag för en stooor skål glass och en bra tjejfilm då tjejerna spöar killarna! Bra va?

Uppdate: Det blev inte glass, det blev plättar!

Skickat efter



två söta sommarklänningar, kommer typ i början av juni!


Dålig uppdatering!

Hemma nu, vi slutade kvart i 2 idag! Grymt skönt asså, + att vi har ledigt nu torsdag fredag igen! för skönt. Såhär ser mina lediga dagar ut!



Natti folket

Imorgon ska vi redovisa 60-talet för de små sjuorna! Mina roller är.. twiggy och någon som skriker.. "reporter" som intervjuar hippies.. ööh.. dansare.. sångare.. sen vet jag inte om jag ska göra så mkt mer! Hehe nu ska jag träna lite inför avslutningen.. hm.. vad ska jag göra måtro? Hihi överaskning.. för några iaf!

Godnatt allihopa!

Är med i en tävling



http://lindablom.se/2010/may/tavling-vinn-valfri-klocka.html#comment


Hömhöm, smartas

Dagens geografiöga går till mig!

Vi snackade om Kissie och hennes resor.

Sabina: Hon ska ju åka till Spanien igen!

Jag: Vadå igen, hon va ju på Gran canaria?

Sabina: Gran Canaria tillhör spanien!

Jag: ahha..

Sabina: Vart trodde du det låg?

Jag: Typ vid Kanarieöarna eller nå!

Sabina: kanarieöarna tillhör spanien!

HAHAH vem är smart va!

Hudtips

4 steg till finare hud!!

Steg1: Jojo-dieter är et no no. Det är det värsta man kan göra, det stressar kroppen och inte minst huden. Dina celler skadas och du kommer inte må bättre, så NEJ till det! Istället ska du äta bra och dricka massor med vatten!

Steg 2: Att rengöra ansiktet är ju ingen nyhet, men du får tänka på att inte rengöra allt för mycket. Desto renare det är desto bättre stämmer inte!! Om du rengör huden för ofta så blir huden extra känslig och hudens naturliga skyddsbarriär försvinner sakta men säkert . Om du nu kanske tränar och måste duscha en gång till på dagen så akta ansiktet, skölj av och smörj in med kräm. Tvätta morgon och kväll inte mer och var varsam under.

Steg 3: Huden måste ibland vila, och orsaken till finnar kan även vara att du använder din feta nattkräm allt för ofta, eftersom att finnarna fodras i oljiga miljöer. Nu säger inte jag att du ska sluta helt med nattkrämen, nej absolut inte, men hoppas över den då och då så att huden kan återhämta sig ioch får en chans att kunna andas.

Steg 4: Ansiktsmassage är jättebra för ansiktet, men dock inte för hård! Massera varsamt och var ytterst noggrann att inte trycka för hårt, då kan musklerna släppa från fästet och du får hängig hud.  Blodflödet och lymfgenomströmningen ökar och är jättebra för huden.

Så där ja, 4 saker till då kan ha i åtanke för att få till den perfekta hyn:D


Viktigt eller ?



Kom precis hem! Sitter och äter varma mackor och lyssnar på musik. Solen tittar fram imellanåt och då njuter man. Hittade mina älskade solglasögon i skolan också, yes säger man då! Har saknat dom, speciellt i lördags då det var 25 grader varmt! Hoppas värmen kommer tillbaka!

alex och alla andra intresserade läs
Visa lite respekt efter den tiden vi haft tsm, du är jävligt känslokall men det är inte jag. Och det vet du. Så om det är meningen att du vill såra mina känslor så har du lyckats jävligt bra. Du kan springa runt och taffsa men gör det bara inte när du vet att jag ser på. Fan vi hade någonting speciellt och nu låtsas du som jag är en främling. Du ångrar allt och det ser man på dig. Känner du aldrig att vafan har ja gjort. Vetu, jag hoppas fan att du kommer på vad du gjort och vill ha tillbaka mig så ska du få en fett jävla diss så du själv får känna hur jävla förjävligt jag mått och fortfarande mår. Jag längtar till skolan slutar, och jag ska fan visa dig då, sista dagen tillsammans allihopa att jag är värd bättre än dig. Bättre frågar du kanske dig själv? Ja bättre, för hade du varit en shysst kille och brytt dig om mina känslor och hur mkt du sårat mig så skulle du inte behandla mig som du gör. Jag är inte något jävla skräp du kan trampa på eller kasta omkring. Men bryr du dig? Jag vet inte äns om du någonsin brytt dig, om det bara varit en lek för dig. Men det är kanske det kärlek står för, den ena är kär och för den andra är det en lek.
Jag önskar allt kunde vara som det var förut, så jag kan bli lycklig igen, för just nu kommer all skit på samma gång och kommer det en enda skitgrej till kommer jag bryta ihop på allvar, fan jag skulle till och med kunna hoppa ifrån en bro med armar och ben bundna till stenar rakt ner i djupt vatten för dig. Fan allt jag sakt har kommit från hjärtat. "Försvinner du, försvinner halva jag". Det var inte några skitord jag slängde ur mig. Dom var äkta. Men inte dina ord tydligen, så nu har du fått som du vill och är fri att göra som du vill. Knulla sönder alla tjejer du kommer åt bara jag slipper höra om det.

Snart kommer sommaren, ett nytt liv och ny historia ska skrivas.

Jag är inte rädd för dig lilla gubben, jag håller mig bara undan så du inte rycker ut mer av mitt hjärta. Gör du det kommer jag lova att det aldrig mer kommer slå.

Jag är stark och orkar inte gråta för en kille som inte bryr sig längre. Vill han glömma så kommer han få som han vill. Men jag är inget andrahandsval, som en person sa till mig. Jag ska glömma dig, såfort skolan slutar.

Jag låter hård, men jag skriver bara som jag känner och jag orkar inte längre skriva att jag älskar dig så mycket eller att jag vill ha tillbaka dig, att du är mitt allt eller skriva om den delen som slitits ur mig.

Jag vill bara må bra igen, och kunna fortsätta som innan du och jag gick till lidl.
"Det finns massor av killar" säger min mamma och hon har fanimej sä JÄVLA rätt, varför ska jag då gråta över någonting som inte finns?

hoppas du förstår, jag har känslor, snälla såra mig inte mer nu.



 
now they free

Filmdax

Nu ska jag kolla I hate valentines day. Hehe, så rätt så!

snälla skriv

Peaksneak!

Har nyss strosat omkring på stan. Jag "förshoppade" som jag kallar det. Alltså att jag går och kollar och om jag hittar någonting jag verkligen vill ha, lägger jag undan det. Jag brukar göra så när jag är pank. hehe, älskar't.
Hittade jättefina avslutningsskor, och hittade massa sommarkläder, ni får bild på dom sen. Ska shoppa sönder när jag får mina pengar! Jag har hittat min sommarbikini! Åhh, jag är fan kär!


you go girl!

Jag har glömt säga..
Kick-ass är en GRYM film, fan älskar den. Filmen är så långt ifrån verklighet att det är så jävla bra. Och herregud va grymt hit-girl är. Hon är min nya idol! Ska uppfostra mina barn som henne!




5 metoden

För er där ute som är intresserade att gå ner i vikt och bygga muskler! Då ska ni följa 5 metoden!

 Ät alltid 5 gånger per dag. Det värsta du kan göra är att skita i och äta, för det mår inte kroppen bra av. Och när jag säger 5 gånger per dag menar jag inte 5 lunchar. Utan lagom. Frukost, mellanmål, lunch, mellanmål och middag. Och ät lagom portioner och tryck aldrig ner mer mat än va du orkar. Du ska vara lagom mätt när du ätit.

Ät 5 frukter/grönsaker per dag. En per måltid. Frukt och grönt är bra för din kropp och håller dig frisk och du får inte lika lätt det där sötsuget! Vissa frukter, tex apelsin och kiwi, innehåller C-vitamin som är bra för imunförsvaret.

Motionera 5 gånger i veckan. Det spelar ingen roll hur du motionerar, det räcker med en promenad efter maten, bara du håller dig igång! Gärna att du gymmar eller springer 2 gånger i veckan också. Motion är viktigt för dig, men det visste du nog redan. Du bränner kalorier och håller din kropp frisk och iform.

Var 5:te dag får du "fuska". Då får du unna dig någonting onyttigt. Du ska inte känna skuldkänslor för det heller, jag lovar dig att det blir mycket godare om du känner att du är värd det! Men inte för mycket av det goda bara, så du kommer in i den onda cirkeln igen och struntar i att motionera och äta bra nästa dag.

Du ska göra detta kontinuerlligt i 5 veckor. Som det står alltså, varenda dag i 5 veckor ska du utföra det över och jag kan lova dig att din kropp kommer må mycket bättre och du kommer få en kropp du själv är nöjd över. Denna metod används av kändisar och fungerar.

5 steg till en friskare kropp

Förstår du nu varför det kallar 5 metoden ? hihi bra!

2 good for u!

Jätte fint väder idag, älskar det så grymt mkt! Imorse drog jag och tränade, eftersom jag inte vart på gymmet på evigheter! Jätteskönt faktist. Sen drog jag hem, duscha, fixa mig och sen hämta jag och henrik lovisa på hennes träning, köpte godis. Sen satt jag och sola och läste klart "skolboken" som vi är tvungna att läsa. Den är grymt bra, jättebra skriven. Den heter förföljaren. Sen bestämmde jag mig för att jag och lovisa skulle gå på en promenad i det fina vädret. Så vi gick runt lite och kom till hästhagen, hälsade på hästarna och drog sedan vidare till solhaga och "lekte" lite! Nu ska vi snart äta grillat och sen kolla film och käka godis. Jättebra dag med syster och hela faderuttan!
















Dagens hälsotips!

Älska er själva. Även om ni inte är fullkomligt nöjda med er själva så kommer ni inte komma någonstans! Det finns ingenting som heter perfektionism och vad du än gör och hur du än gör kommer du inte närma dig perfekt. För alla är unika och underbara på sitt sätt, och kan du respektera dig själv som du är utan att gnälla på hur du ser ut eller liknande kommer du må mycket bättre! Du får ett lyckorus igenom hela kroppen när du känner känslan av lycka och glädje över din kropp!

Jag försöker med detta. Och nej det betyder inte att jag tycker jag är snygg eller att jag tycker jag är perfekt! Men jag försöker dagligen tänka att jag duger precis som jag är och jag är fin på mitt egna sätt. Jag har fått mer självförtroende tack vare det och jag känner mig mycket gladare och inte lita nervös ute bland folk.

Så mitt tips är älska er själva, tala om för er själva dagligen att ni är underbara och fina precis som ni är, ni kommer ingen vart med att klaga på er själva tex. gud va fult mitt hår är eller min näsa är så sjukt stor eller gud va tjock jag är. GLÖM allt det där och lär er va nöjda med er själva!






Bild från isomras, tre genaretioner. jag, mormor, mamma



förra sommaren, underbar bild! Jag och mina syskon!

Hjälp tack!

Alltså vad ska man göra, vill ju ha en bikini som ingen annan har. Det är så tråkigt att köpa på hm och sen har halva stranden den.. Har någon nåt bra tips på köpställe eller sida? Skulle vara grymt snällt!

Förlåt för dålig uppdatering!

Men jag har haft mycket för mig idag. Sprungit på stan och grejat hemma! Här kommer det lite kortfattat!

Vaknade vid 9 tiden så åt jag frukost och fixade mig inför dagen! Det blev chinos och myströjan från hm! Sen åkte jag och mamma upp till stan i regnvädret. Jag hade tid hos optikern vid 10.30. Det är som vanligt, jag är typ halvblind, men får endå köra bil utan linser/glasögon. Gränsen är jättelåg! Så dom skrev på körkortsgrej (jippi, ska övningsköra i sommar!) och skrev ut ett recept på glasögon och linser. Jag ska snart köpa nya bågar.
Sen gick vi till polishuset, skulle fixa ett id-kort till mig. Hehe, är lite efter med det, men bättre sent än aldrig som man säger. Var jättelång kö, men jaja.
Gick in på apoteket, skulle ta ut mina p-piller. Ska testa ett par nya, som sakt, pga att jag har fått sån mensvärk av mina nuvarande (har aldrig haft det förut).
Glodde runt på stan och hittade ett par nya tygskor och två st bikinis, plus några klänningar och underkläder jag ska köra senare, hoppas jag!
Åkte hem för att vi var jääätte hungriga, och vi ville ha maten hemma eftersom det blev hemma gjord pizza! Det bästa. Mums.
Resten av dagen har jag pluggat och kollat  film, riktigt mysigt faktist!


Kick-ass




Nu ska jag kollar Kick-ass, och äta muffins! Yess. Är det någon som sett filmen ? Isåfall var den bra, jag hoppas det iallafall. Jag hör av mig senare och skriver en resension, hur det nu stavas! Puss på er sålänge.

Ps. Håller på med en ny blogg, hemligt än så länge! Hoppas på att den blir bra!

Dagens vill ha!




3 sommarklänningar och 1 partydress

Snodde quiz från imfrida!

1. Det första du tvättar i duschen?
Håret

2. Gillar du kaffe?
hatar kaffe!

3. Hur mår du just NU?
ganska nere faktist. känner att jag behöver slå någon! Finns det någon frivillig? 

4.Vad är sista bokstaven i namnet på personen du har en crush på?

n, hehe nu blir folket nyfikna.. kke

5. Berätta om din senaste dröm.
drömde om några klasskompisar och om alex (mitt ex) att han var manshora, fast jag vart inte ledsen eftersom jag var ledd i drömmen! HAHA

6. Skulle du kunna äta din favoritmat under en månad utan att tröttna?
vet inte var min favoritmat är.. kan man säga glass? isf JA!

7. Vad vill du ha just nu?
Willy wonka och hans Oompa Loompier som bjuder mig på godis!

8. Har du räknat till 1000 någon gång?
nej, jobbigt

9. Biter du i din glass eller slickar du bara på den?
Åh hatar att bita, slicka ska det va. HA

10. Använder du smileys?
:) (snodde fridas svar)
11. Har du träffat någon kändis?
Jadå krantz, stenmark, och folk jag inte kommer ihåg va dom heter 

12. Gillar du keso?
beskriver med en smiley : :(

13. Vilken låt hade du sist i huvudet?
leva livet, nu ska jag leva livet!

15. Är dina föräldrar stränga?
Nej dom kan inte sånt, dom är sämst på det just nu!

16. Skulle du kunna hoppa fallskärm?
ÅHH, jaaa! fan en sak som står på min "ska göra innan jag blir gammal och tråkig
"- lista!
17. Glittrar någonting i ditt rum just nu?
glittrar ?

18. Brukar du hyra film?
Nej tankar ist, schh!

19. Var kommer du vara på Lördag?
Hemma och ha myskväll vad jag vet! Inga planer just nu!

20. Var du med och upplevde när World Trade Center föll i NY?
Såklart jag var, stog högst upp!

22. Vad åt du till lunch?
Fisk :(

23. Har du lockigt hår?
Just nu rakt! Men annars vågigt..

24. När grät du senast?
igår, har säkert gråtit idag också..

25. Har du gått in i en vägg någon gång?
Japp jag är ju halvblind på livstid

26. Favoritårstid?
Sommaren, värmeeee.

27. Vem höll du senast i handen?
oscar i think? eller gjorde jag det, kommer inte ihåg xd

28. Sover du med TVn på?
nej, har ingen tv i mitt rum

29. Tycker du att du är gammal?
tillräckligt

30. Är du mörkrädd?
njaa kan hända, är mer rädd för ljud och ensamhet

31. Gillar du ditt liv just nu?
nej, men försöker! jag har älskat mitt liv i 4 månader, och det hände nästan ingenting dåligt, men sen kom all skit på samma gång och skiten fortsätter att rulla in i mitt liv, jag behöver en vändning!

32. Har du någon gång valt att ta ett bad istället för att duscha?
Haha, ja! bada är mitt liv!

33. Har du bra syn?
Som sakt typ halvblind (ta det inte för seriöst, men jag har typ 8+ i styrka så räknar mig som halvblind!)

34. Var är dina föräldrar just nu?
Mamma jobbar och henrik står i köket och grejar! min pappa.. vet inte

35. Vad har du på dig just nu?
chinos, t-shirt m tryck och tofflor

36. Vad var det senaste du köpte?
johnny depp

37. Hatar du mer än 3 personer?
hatar inte, ogillar

38. Använder du sushipinnar?
är inte så teknisk, använder den gamla vanligt metoden när det gäller mat.. händerna.

40. Äger du ett vapen?
mina BOMBER till armar, kaboooom
 
41. Gillar du ditt hår?
ibland, ibland inte

42. Gillar du dig själv?
Ibland, ibland inte (förlåt frida)
beror på om spegeln tillåter det!

43. Vem står dig närmast, din mamma eller pappa?
min mamma lätt,

44. Hur ofta använder du MSN
Typ varje dag hehe,


"Godmorgon"

Jag vaknade igentligen för ett par timmar sen, men jag har gjort mig iordning, påbörjat en ny målning och läst. Så har haft fullt upp. Idag kommer det inte hända så mycket eftersom vädret är fett surt. Min dag kommer bestå av spel, glass, mys i soffan och att vara social! Ja och att hålla värmen för att Henrik måste ha ytterdörren öppen eftersom han springer in och ut med massa virke från garderoben/taket. För er som undrar, vi lägger om taket! Så det är grymt kallt här inne just nu! ´

PS, vi har en getingbos stad i vårt hus, typ lika stor som stockholm!



bjuder lite på mig sj

Veckans hiss och diss!

Hiss

- Sommarklänningar! Börjar snart bli galen, måste ha fler! Helst korta och ej lång ärmade, gärna någon fin sommarfärg också!

-Corall! Jag är kär i den färgen, det kommer vara min sommarfärg! Det är en blandning mellan rosa och orange. Har hittat en jättefin bikini i den färgen så funderar på att köpa den!

-Kompisar! Eftersom jag kan vara en rätt jobbig person, så menar jag det verkligen! Man har blivit som man umgåtts och jag säger förlåt för att jag är en sån bitch ibland! Men har det inte så lätt just nu, för även om jag skrattar och ler i skolan är jag fullkomligt död inuti. Så tack för ni står ut!

Diss

-Godis! Eftersom jag har ett sånt fruktansvärt godissug just nu så hamnar godiset på dissar listan. jag vill verkligen ha hela tiden och skulle kunna vräka i mig hela willy wonkas godis fabrik!

-Puffärmarna! Dom kom, dom segrade de gick! Det var dess historia. Jag har aldrig riktigt gillat puffärmarna, men jag antar att för vissa kommer sommaren vara byggd av puff och fluff och skuff. Men för mig är dom totalt ute!

-Träning! Jo, jag vet jag ska träna. Men just nu är jag så grymt omotiverad så hälften vore nog. Det känns bara så jobbigt att pallra sig bort de låånga 500 meterna och köra hårt. Fan för mig, vad hände med sommarkroppen 2010? Jag ska tvinga upp mig själv imorgon! Jag ber till gudarna!




Klantarsel

Precis kommit hem från skolan! Så jag bestämde mig för att baka någonting, är lite småsugen på choklad så det blev kladdkaka. Den har fått finnar ser jag nu, kommer inte vilja äta den efter bilderna nedanför..
Jag är lite klantig , jag och gayana skulle till rostaskolan för att prata om bild och form så vi cyklade dit vid halv 11, när vi ska ställa cyklarna i cykelstället sparkar jag så hårt på stödet att det gick av. FAN då :(
Jaja, jag babbla på somvanligt på rosta och sen åkte jag upp på stan för att fixa nya recept på p-piller! Ska testa ett par nya nu pga min mensvärk, jag hade aldrig det innan jag börja äta p-piller för ett år sen, men nu har jag mkt! :o hoppas de funkar bättre!
Nu ska jag spela, så puss!


Varnar känsliga läsare!







Nästa gång ni gnäller över att ni har någon enstaka finne i ansiktet så tycker jag att ni ska komma ihåg det här och att ni ska vara väldigt glada att ni inte har så svår akne som på bilderna! Just nu är jag väldigt glad för att jag har den huden jag har även om jag får finnar var och varanan dag.

Lite hudtips:
Det här är inga tips för hur  du ska bota liknande aknebekymmer som på bilderna utan hur du håller din hud fräsch och förebygger finnar.
Så, det första tipset är att sova bra! Det gäller för allt och alltid. Du ska ha en bra nattssömn! Det håller huden pigg och du förebygger stress.
Stress är någonting som du ska hålla dig undan också, är du mkt stressad och glömmer bort att ta det lugnt eller bara släppa alla tankar är det inte så konstigt att det ploppar fram en och annan finne i fejset.
Ät inte för mycket godis! Okej jag har sakt tidigare att godis inte gör att du får fler finnar. Men jo om du äter mycket, eftersom du får i dig massa fetter och det reagerar din hud starkt på. Så tänk på nästa gång du väljer godis som tex choklad att mörk choklad är nyttigare och enligt vissa godare istället för den ljusa marabou chokladen som bara innehåller massa fetter och socker. 
Du ska tvätta rent ansiktet minst två gånger per dag. Helst på morgonen och kvällen, så du tar bort gamla rester och smuts. Tex. smink. Tvättar du inte bort sminket täpper det igen porerna och nya finnar bildas inifrån.  
Sov ALDRIG med smink, det är det värsta som man kan göra! Ansiktet behöver andas det med och att ha smink på dig dygnet runt är inte bra!
Återfukta alltid ansiktet efter rengöring. Eftersom du torkar ut ansiktet. Detta gäller även er med en lite fetare hudtyp. Och nej det är inte sant att du får mindre finnar om du är tor i ansiktet, du får mer finnar då!
Det bästa är om du går iväg till apoteket så de får rekomendera och visa dig vilka produkter som är bra för just din hud. Tex om du har lite fetare hud så är det inge bra att du har en återfuktning med olja i. Och så vidare. Jag gör precis så och jag har jättebra rengöringsgrejer till ansiktet.
Tänk på att du är unng och har en ung hud, därför ska du helst inte använda ansiktsvatten eller iallafall inget starkt sådant. Vissa tror att det tar död på pormaskar och finnar lättare då, visst kanske för tillfället men ansiktsvatten torkar ut huden extremt och förstör din hud. Ja använder inget ansiktsvatten och det går jättebra!
Du ska helst använda ansiktsmask en gång i veckan, men det är inte nödvändigt. Jag använder det knappt, men det är igentligen en jättebra grej för att rensa huden!
Varanan vecka iallafall är det bra om du ångbastar ditt ansikte, så du öppnar upp porerna och kan få bort att djupsittande smuts i huden. Då gör du som så att du kokar upp kanske 1,5 liter vatten och häll upp i en balja. Sätt upp håret och hämta en handduk. Sedan lutar du ditt ansikte imot baljan och lägger över handduken så att du är "i" baljan. Och så ska du sitta i kanske 5 min. JAg lovar det kommer vara riktigt jobbigt och varmt men det kommer ge resultat. Efter 5 minuter är det bara att klämma försiktigt och få ut allt äckelpäckel!

Hoppas det var till nytta!

OBS ej redigerade bilder!

I'll wait for u!

Nu är det läggdags för mig, är grymt trött! Imorgon händer en del i skolan också så måste hålla mig vaken. Jag ska till min systers klass och svara på frågor, hehe dom små idioterna! "Får man vara vid trappan när man har matte?"
Imorgon kommer det kanske ett hälsotips eller någonting liknande. Jag vet att ni längtar!
Godnatt och puss på er!

Summer



Vår/sommar på ginatricot


Vår/sommar på HM



Vår/sommar på Nelly.se




Vår/sommar på Stayhard.se


Några av mina favoriter!

Thumble out of bed










"working nine to five"

Hmm, va ska min grupp göra ?

Bild från google

Marias mage två veckor efter förlossning
Det här avskräcker mig från att skaffa barn i framtiden! Åhh får nästan kväljningar, herregudd vilka bristningar. Stackars mamman asså, sådär såg hon ut 2 veckor efter förlossningen. Alltså helt ärligt, magen skulle platsa i en skräckfilm. huhu jag kommer inte vilja bli mamma i framtiden nu :(

Tisdag!

Har kommit hem nu, vi hade "vernisage" (stavning?) , klassen har målat lite och vi åt salta pinnar drack cider och drog. Så nu sitter jag inomhus och ska spela sims! När det är fiint väder ute, vad har hänt med mig? Nej, men jag går ut senare! Nu vill jag ha lite kul! Så skriver senare!


Dålig uppdatering!

Inget inlägg idag, men har haft lite pms så har inte orkat! Dagen har varit okej, skolan först dåra, inte någonting särskilt. Jag sydde en gardin att ha på mig, fic veta att jag ska sjunga solo (!!!), jag har proppat i mig godis och jag har inte fått ett ända sms på heela dagen :( Får skylla mig själv som inte orkar smsa andra!
"Gardin"klänningen är till stilar och trender som vi ska ha i skolan, och jag och min grupp ska redovisa 60-talet, herregud vi jkommer äga sönder! Kommer bilder och säkert videoklipp senare efter redovisningen!
Sjunga solo, omg, seriöst jag vet inte äns om jag har okej röst, och ändå ska jag sjunga inför 800 pers, men jaja det är sista året och jag får bjuda på mig själv även om det skulle låta förjävligt! önska mig lycka till!
Proppat i mig godis, hehe jag skulle plugga och lämna tidningar på biblioteket så jag kanske.. kanske stanna förbi ica och köpte mitt favoritgodis! Mums, så jag har käkat godis för hela veckan!

Imorgon blir det träna hårt på gymmet, min rumpa måste ju komma i form inför sommaren!


Tvtittande

Nu ska jag äta chips och kolla wipeout och ballar av stål. Skitbra, måste vila lite och lägga mig tidigt! Skolan imorgon också, pluggaplugga! Puss på folket där ute

Gårdagens Dresscode!



Svart linne - Bikbok 99 :-
Leopardmönstrat linne - Gina 129 :-
Spets leggins - Wear it 249 :-
Christoffers glasögon - Bikbok 69 :- ?

Bilder från gårdagen!

Som var enligt mig, grymt bra! Hög musik, dricka och nice folk! Sjukt bra lördag! Känner nu hur jag börjar bli lite tung i huve! haha!Oscar kom senare på kvällen, fett bra! Men imorse var han drygaste ever, det ska han fanimej få för!

Här kommer lite bilder!



Vi fira de här sötnosarna som varit tsm i 1 år nu! Grattis!





HAHA, förlåt!
Men hmm, bråka inte vi nyss?



Jag ser helt död ut!





ville du nåt eller ?



christoffer, lite för mkt eller?



oscar påväg hem!

Oddensbacken!

Sitter och dunkar musik i bonnelandet och dricker cider! Vilken bas alltså vi kommer sova jävligt gott imorgon! Vi väntar på oscar som kommer om någon timma och sen ska vi fixa mat!Fast vi har redan smällt i oss snart en halv godispåse. Imorgon blir det massa bilder och mera detaljer! Nu ska jag fortsätta där jag är! Så pusshej allihopa.

Btw, johanna kanske skulle bada i poolen! Eller hon ville nyss iallafall, sheet, utomhus!

cya tomorrow!

Nyss vart på gården och haft kul, och vi kom överäns om att jag ska dra med till bonneland imorgon och ha kul! Först måste jag in i johannas cykelförråd.. hm! Därför ska jag ringa pontus imorgon och kolla om han kan öppna! Senare blir det åka iväg med gullungarna! Ska ha fett kul gott folk.

Nu ska jag iallafall sova snart, ska bara vara lite social först! Pusshej!

Sommarlängtan och hårdträning

Justja, körde hårdträning igår och solade eftersom jag vill ha en riktigt nice beachkropp nu 2010! Önska mig lycka till go'vänner! Funderar på att dra upp en stund till gymmet idag igen och bika lite, så jag får kläm på rumpan! Men först ska jag skriva klart en religionsuppsats och äta någonting! Jag tror det blir grillat idag, mums!



jag i sommar!

Funlight!

Jobbar på en ny bloggdesign! Önska mig lycka till!

Dagens vill ha!



Jeansjacka 299 :-



Linne 129 :-



Vita jeans 199 :- perfekt till våren/sommaren


allt från ginatricot!

Joe Labero!



Detta var anledningen till att jag uppdaterade dåligt igår kväll! Jag var på Joe Labero! Detta var min första trollerishow men herreguuuuuuud va grymt det var! Jag trodde han var lite amatör men allt han gjorde var så himla perfekt att man nästan trodde att det var äkta trolleri! Jag satt och gapade mig igenom hela showen, humor spänning och funderingar hela kvällen!
Det grymmaste var när han satt på en stol mitt på scenen, dom slängde över ett skynke över honom, dom drar av det och precis då kommer han 10 meter ifrån scenen på en motorcykel. Förstår inte hur snabb han är alltså!
En annan grym sak var när han tog tre ringar från publiken, och på något konstigt sätt satte ihop dem i varandra! Och han lät ringarnas ägare kolla om de va deras ringar var hela, och det var dem! Sen drog han isär dem igen!
Han bad en man komma upp på sen och ta fram hans slips, joe klippte sönder den i tre olika stora delar och han gjorde den hel igen!
Han trolla fram en hund, en anka, två kycklingar, 5 duvor! Hur f*n kan man lixom?
Som sakt det var det bästa jag sätt, och för er som funderar på att kolla på en av hans shower, göööra det!



En video med massa blandade trick han gör! Kolla!

Tre saker jag funderar på!

Varför är bacon salt? Skit konstigt tycker jag, alltså att den är så salt utan att man saltat den. Eller står dom i fabrikerna och saltar dom? Eller är det kanske så att grisen har en salt rumpa. Ska nog ta en bit av ena skinkan när jag ser en gris nästa gång!

Tänk om jag blir sjuk! Jag bet mig själv ju, och ett bett från en människa är grymt farligt! Det är mycket mer bakterier i vår mun än i en hunds mun.Mitt finger är lite svullet! Jag kanske blir sjuk, jag kanske kommer dö nu! Hjälp..

Att jag alltid säger grymt! Det kanske ni också har märkt? Jo, men ordet grymt är grymt! Jag tycker det beskriver så bra. Det skulle kännas tomt annars, utan ordet. Så det är lixom mitt ord, så sno det inte!

Foodtime

Jag har gjort omelett och bacon! Mums asså, det var grymt länge sen jag åt det. Och bacon! Såå gott asså.



massamassa bacon!





den "nya" fun light love, den är riktigt god, smakar sommar och sol! Jag kan absolut rekomendera den till er saftälskare där ute!


nine to five

Gick hem från skolan, så sitter och kollar aladdin! Orkade inte med skolan, är svintrött, lite förkyld och jävligt nere! Men så är det! Så ska vila nu och äta mat och plugga lite så mår jag säkert bättre sen!

FAAAAAANihelvetesjävlaskit!

bryter ihop igen, vafan äre med mig! alla tårarna kommer tillbaks..

Hungrig



bet hål i fingret nyss, fan va klantig jag är !

Dagens vill ha!



hmm, vem kan detta va ?

Badet nu, ceeya SOON!


I'm on my way to the topp!

Nationella i kemi var riktigt svårt! Men hoppas på ett bra betyg iallafall. Senare gjorde jag en grej som jag trodde var omöjlig! Herregud, jag sjöng för vår musiklärare! Har inte sjungit för någon på typ 3 år! Vet inte riktigt hur det gick men försökte allafall! Sabina sjöng också, hon sjunger så bra den gullungen! Tänk om någon av oss ska sjunga på skolavslutningen! omg..
Nu sitter jag och äter och ska kolla runt lite så puss så länge!


Action in bed!



HAHA, godnatt!

Upp upp och ivääääg


Pratstund med mig själv!

Va tycker ni igentligen om kissies bikini ?
jag tycker den är sjukt ful! Fast den skulle nog sitta bättre på någon med lite mindre bröst! Förstår inte alla som "ser upp till" henne och köper varenda sak hon köper.



Jag hatar de personer som är så osäkra i sig själva att de köper de kläder alla andra har. När jag går på stan köper jag de kläder jag tycker är snygga och inte de kläderna som alla andra har! Det är som med de här randiga tröjorna från gina, alla, och jag menar verkligen alla hade en här i örebro, lix såfort man gick ut kunde man sitta och räkna personer. Bara man skulle gå på promenad runt området kunde jag se kke 5 pers som hade en sån tröja. Köpte jag någon sån? nej! Visst det är inge fel på tröjan, men orkar inte de personerna som köper tröjan för att alla andra har en sån, typ för "status". Samma sak med chinosen förra sommaren, alla hade.. inte jag! Jag ville inte ha någonting som alla går runt i, så för några dagar sen köpte jag ett par! Skit snygga, och knappt några har chinos längre? Älskar't. Just nu köper alla collage tröjorna. Dom är typ slutsålda och endå ska alla ha dom för att alla andra har dem. Det är fortfarande inge fel, men blir irriterad! Köp det ni själva gillar! Jag kan lova att det är mycket snyggare att ha lite retrokläder än en tröja som alla går runt i.

Tre saker jag funderar på!

 Att börja sjunga igen! Nej, jag vet att jag inte har så grym röst men jag älskar verkligen att sjunga! Vill börja träna upp min röst igen. Jag sjöng jättemycket när jag var liten, så har gått och funderat på det ett tag! Och jag skiter i om f*ttan går och säger att jag sjunger dåligt, jag älskar't. Så låt mig!

På helgen! Jo, jag känner fortfarande kärlek när jag tittar in i dina underbara ögon, men jag är också på väg att gå vidare. Jag behöver leva livet, och just nu gör jag det på det sättet att jag taggar iväg till en spc person i helgen! Och just då kommer jag skita i dig och hoppas att jag glömmer dig precis så enkelt som du glömde mig! SÅ FAN I HELGEN ASSÅ!

Att dansa!
Jo, jag är så sjuuukt sugen på att skaka på hela mig, vill bara släppa loss till hög dunkadunka musik och skita i alla andra runt omkring! Skita i allt i annat i mitt huvud! Skita i skolan, i killar, i sex, i fucking kärlek, bekymmer och allt annat asså! Så jag ska nog höja musik nu och släppa loss! OMFG

What about love?

Kom precis hem från skolan, ganska lagom dag ssådär.. humöret har gått upp och ner. Men jag klarar mig såklart. I'm stronger than u bitch!
Jaja, jag ska plugga inför nationella i kemi imorgon. Jag hoppas det går riktigt bra, men No ämnena är nog min grej.. eller det måste det vara eftersom jag ska gå naturvetenskap sen! Grymt bra! Och sen en liten hemlis.. jag äter daimglass! och godis, Det är bara tisdag fyy!

Tankegångar

Om ni skulle få en gratisoperation, injektion eller ändring av något slag vad skulle det vara då ? Plastikoprerera brösten, kanske förstora läpparna eller liknande?
Världen är väldigt yttlig idag, men det är endå en stor fråga. Själv skulle jag vilja ha större kindben, och iaf minst C-kupa när det gäller bröst. Men så kommer det här med pengarna, har alla dem? Nej, så vi ska bara lära oss leva med oss själva istället.



 
Det är en grej jag lärde mig inom yogan, det är bara vi som står ivägen för vår egen lycka när det gäller allt! Vi tänker alltid "jag ska nog äta mindre godis i veckorna", kroppen reagerar på det eftersom du tänker "jag ska nog", du måste vara tydlig mot dig själv, "jag ska bara äta godis på lördagen", och tänker så om och om igen så förstår vår kropp och vårt medvetna det!
Det är samma sak med att vi letar fel på oss själva. Vi tittar alltid på det negativa. Som "gud va stor näsa jag har" eller "vilka små bröst jag har", det är inte bra för oss. Tänk ist att du är nöjd med dig själv, säg det och tänk det dagligen. Säg till dig själv när du vaknar och kollar dig i spegelen "jag är vacker" eller framhäv det du gillar bäst hos dig själv så får du mycket bättre självförtroende. Gillar du dina ögon eller hud sköt om dem då! Lägg en fin mejk eller sköt om din hud extra bra så kan jag lova dig att det är det enda du kommer tänka på den dagen.
Så var det för mig, men nu brukar jag säga till mig själv, "gud va vackra ögon jag har", och sminka dem extra fint så då kan jag inte tänka på någonting annat den dagen eftersom jag vet att mina ögon är fina och det är inge fel med det.
Så tänk dagligen, "jag är vacker, precis som jag är"



Summering

Har haft en riktig skön dag, har solat några timmar, åkt till min moster och prata med folk. Precis som en söndag ska vara. Jag är så glad för att solen steker också, bort bort med allt aprilväder och in med sommarvädret!

Sammanfattning på min vecka:
måndagen var inte så trevlig, gick och var ledsen hela dagen och bestämde mig för att göra slut med kille pga att han tveka på om han älska mig. Han igga mig hela dagen, det var det som gjorde mig ledsen. Senare skratta jag som bara den med kompisarna! grät.

tisdagen var också lite jobbig, men inte lika! Så det hände inte så mkt spc. Han fortsatte igga mig. Åkte iväg och skratta med kompisarna igen. Grät.

onsdagen gick mkt lättare, som sakt tack vare allt skrattande! Han va inte i skolan fick höra grejer drog hem till honom och rede ut allt, grät. senare åkte jag och majlinda på yoga, vi skulle kolla denna gång eftersom vi skulle ha lektion. Vi skulle ha åkt till stan, men blev ej någonting. Så det blev hem. Grät inte, skratta och log!

torsdagen gick ändå bättre, han igga mig fortfarande. va med kompisar och åkte till m-berg på shoppingkväll med massa erbjudanden mm. Köpte chinos, örhängen, shorts och ett linne! Billigt billigt! hade kul som bara den! åt massa chips och drack massa pepsi o cider. planerade valborg. Grät inte, log

fredagen gick bäst, vi hade yogalektion och massage, han fortsatte igga. skrattade. Åkte och solade, sedan handla inför kvällen. Vi hade fest, grillkväll med tjejerna. Drog upp på stan på kvällen, massa snuskon och massa dricka. Grät absolut inte, skratta och log som fan

Lördag vaknade, åt massa chips och drack, inte så bra. Garva när jag och johanna skulle hem. var nog lite lullig. Hemma badade ja och käka mer godis, mådde inte så bra, hömhöm, datan.. snuska mig lite. har börjat glömma grabben, grät absolut inte!

söndagen vakna jag ganska tidigt, fixade mig gick ut och sola i ca 2 timmar, åkte och fika hos moster. nu sitter jag här och gör ingenting, väntar på att en sötnos ska svara.. ööh vem kan de vara ? inte en enda tår, bara leenden!




tack alla underbara människor som fått mig att skratta, le och glömt bort alla bekymmer. Ni vet vilka ni är! Jag börjar komma över honom!

Lördag bara ?

HAHAHAH, fan va jag är taskig! förlåt, hmm eller kke inte ? hade inga avsikter för att förstöra mellan er.. hihi.. nu äre bara att köra hårt! Hoppas det inte går som de 3 andra gångerna bara. Vill haaaaa.

Valborg va grymt, ja grilla med johanna, majlinda, jessica och louise. jaa. fest! Vi träffa senare sebastian och rasmus och de hängde med hem. hömhööm majlinda? ja har riktigt bra skvaller. men så taskig är jag iallafall inte! Dom drog hem och vi träffa två snuskon, där har vi lite mer roligt skvaller!
Ena snuskot till johanna: Svenska tjejer är bra på att suga K**
Jag går inte in mer på detajer, så ni får gissa govänner vilken awsome kväll jag hade!

Fredagskleder

Gårdagens outfit, alltså de nyinköpta kläderna från shoppingkvällen. sätter in mer bilder seN!



älskar mina nya chinos! så grymma.



närmare titt på linnet och det söta halsbandet majlinda gav mig!



min jävla kamera också, skitsuddigt! solade också igår så börjar få fin färg nu!

Wihu

Grym valborg skriver mer sen!

RSS 2.0