nattis

mår inge bra, ont i huvudet och halsen. Måste igentligen läsa en bok från skolan men får bara ondare i huve om jag tänker på skolan! Imorgon ska jag upp tidigt för att tagga till Antonio, ska färga mörkbrunt och toppa mig lite, vill inte att allt hår ska bort nu  när det börjar bli långt. Sen ska jag träffa Sabina, om hon fortfarande vill de! Vi ska ha tjejdag, och gå på stan och dra upp till m-berg, (köpcentrum) vill jättegärna in på monki, rut mfl och nya gina. Topshop skulle öppna här i örebro men icke, det satte bitterfittorna i kommunen stopp för.. höhö. Nu väntar jag bara på att trög alexander svarar sen ska jag sova. Pusssssssiiiii


jag för ett lååångt ta sen!:










haha shit hur man har sett ut :o

whiho

puhh, jobbigt att starta datan ibland. min födelsedag blev en ren katastrof, förlåt! hah, men jaja! Här kommer lite bilder på det jag fått!


hmm, va kan det va i kuvääären ?




ser lite tråkigt ut, men det är tre basictröjor


nya träningskläder,


behövs


min grymma dataväska, (spegel i, hihi), finns också i färgerna ljusrosa och vitt, men ville ha en mer basic


en sjal och örhängen från sabian, sjukt söta (både hon och grejerna!)


söt lila strandväska!


armband! ÄLSKAR!!


sommardoften a la 2010


ny tröja och den nya väsken, älskar'en!

Tudeluu

Nu sitter jag och snackar med sabina, ska snart upp och kolla på House, har för en stund sen öppnat mina presenter, mycket fina grejer, ska sätta in bilder på allt sen, men har inte tagit kort på de än! Ja vet att jag klagar.. men aaaajjj, min hals gör så in i helvete ont! buhu :'( Finns det någe bra läkemedel, och nej halstabletter funkar inte eftersom halsmandlarna svullnat upp och deet gör ont i luftvägarna, ja tänker inte stoppa in halstabeltter i luftstruppen iaf! jaja, skriver sen! Pussciao



den har ja fått, grymt snygg!

hosthost


Jag har ont i halsen, kollar på barnprogram medans jag väntar på the crew. Hoppas jag inte blir sjuk nu, får absolut inte va sjuk på torsdag. Då ska jag till fräsh och färga och klippa håret, sen blir det hårförlängning, då kommer sabina upp på stan så ska vi shoppa lite, så jag blir av med mina pengar ;) hah ne, men vill jättegärna till Monki och Rut m.fl.

Ett gott skratt förlänger livet

Började garvar när jag såg denna lampa! Jag undrar helt seriös vem vill ha en sån? Fast det finns ju riktigt sjuka människor, så kör hårt bara! (fast inte med lampan)


Godmorgon

Ja må ja leva, ja må ja leva ja må ja leva uti hundrade åår! Var tvungen att gå upp lite tidigare idag eftersom jag ska fixa mig och göra tårta! Vid 1-2  kommer alex, sabina och christoffer. På kvällen firar familjen mig, eftersom de jobbar nu och jag är helt själv hemma! Buhu



Min bikini

Rösta gärna på min bikini eftersom den är lite grym! Jag själv skulle asgärna vilja ha en! hihi så var lite snälla nu!



du hittar den här!

måndag

Nu ska jag mysa med mor och far, mys= tjocka oss med mcdonalds, chokladtårta och chips framför bröllopsfotografen! Ciao

hmm varför?

Jag förstår inte det här med födelsedagar.. Varför får man presenter? För att man blivit ett år äldre? Ens present borde igentligen vara att man överlevs ett år till. Kommer ihåg när jag var liten, jag var så uppspelt och nervös säkert 2 veckor innan det var min dag. Natten innan kunde jag inte sova, låg bara och tänkte på vilka som skulle komma, vad vi skulle äta, vilken klänning jag skulle ha, och framför allt var jag skulle få. På morgonen låtsas sov jag ända tills familjen kom in i mitt rum och sjöng för full hals "JA MÅ HON LEVA" med en bricka full med presenter och frukost. Det där ögonblicket på morgonen då jag gäspade på skoj och låtsades va nyvaken var riktigt speciellt. Det var hela min födelsedag. Allt skulle förstöras om jag sov påriktigt och inte kunde höra innan de kom in att de prassla och viska ute i köket, allt skulle förstöras om jag gick upp och sa godmorgon till de i köket! Men nu är jag aldrig nervös, och när jag väl fyller sover jag halva dagen och blir tjurig om någon kommer in och väcker mig! haha ja men så är det!


Söndagsmys

Nu ska jag kolla film med familjen, puss

Nya skor kanske?

Funderar på att köpa de här vår/sommarskorna. Sjukt läckra.



Tiamo 450 :- helt klart värda priset!

tjingeling

Igår hade vi lite släkt här, åt god mat och jag fick lite saker, men sätter in bilder på tisdag, när jag fyller ,så sätter jag in allt på samma gång! Förr jag är lite slö just nu, älskling drog nyss och jag tog ett långt varmt bad för att fräsha till mig lite. Nu sitter jag brevid minsta systern, och jag ska spela spel. Sims 3 Destination ska bli fångad av en mumie! hah, kalla mig nörd för idag! PUSS



mina systar för något år sen!

i min sminkväska



söt nessessär? från åhléns





dream matte mouse är ett måste, puder make up store 250 kr, borste HM



oriflame, världens bästa mascara! Får långa ögonfransar direkt, kostar endast 89 kr


söta plåster, hårspännen (Iam), örhängen och nagelfilar finns alltid med!

Godmorgon!

Shet vaknade vid 6, men somna om och jag gick upp 8!! Gash, tidigt men skulle ändå upp rättså tidigt idag, eftersom det kommer folk hit idag, som ska fira mig. Älsklingen kommer också! Vi ska äta mat, och umgås. Blir nog lite presenter till mig också, hmm. Mamma är stressad till 100 så hon skulle behöva något lugnande. Nu ska jag fixa mig, det blir midjekjol, någon söt topp och lockit hår. Det kommer en bild sen! Tjingeling!


Årets earth hour!

Den 27 mars, alltså idag, klockan 20.30 genomförs årets earth hour. För er som inte vet va det är, ska hela världen 20.30 släcka alla lampor stänga av all teknologi och eldrivna stuff i en timme. Detta gör vi för att visa vårt stöd inför klimatfrågan! Så följ flera miljoner människor och släck/stäng av allt under den timman!


snyft

Det finns så många dåliga bloggar.. ville bara säga det! Eftersom jag sitter i mitt kalla rum i källaren och har ingenting att göra, hmm varför? Jo, för killen kommer inte hit, Han ska va med kompis. Och eftersom jag inte har någonting att göra, kollar jag bloggar, men dom flesta är uuurusla. Min blogg är ju så mycket bättre, HAHA nej!

Så skärpning!


Småplock







lila skorna ska ja få! ÄLSKAR





*hoppas familjen kollar*

Hejsvejs

Nu har jag påsklov go'vänner! Lovet började med att jag åt våfflor, och nu ska jag städa rummet eftersom det kommer folk hit imorgon. Dom ska fira mig och far. Senare idag kommer alexander! mums.

uppdatering: han kunde inte!

Igår hänge jag med Sabina till tandläkaren, hennes tuuttuuut hade lossna. Efter var vi jätte hungriga så vi gick till *****, vårt nya favvoställe! Vi åt ja lovar världens godaste pizza!







bra kamera eller vad ..?


Tips

Jag har 6 tips som förbättrar emmunsystemet och håler dig frisk!

1. Sömn. Du behöver en god natts sömn, helst på 8 timmar per dag. Sover du för lite, har kroppen svårare att bekämpa bacterier och infektioner.

2. Fimpa. Alla  ni där ute som röker, fimpa ciggen! Vissa blir inte sjuka undertiden de röker, men immunförsvaret försämras drastiskt.

3. Stress. Är du ofta spänd och stressad bör du testa på någonting mentalt tex. yoga eller liknande. Det hjälper jag lovar!

4. Maten. Ät bra och nyttig mat håller du dig frisk. Det håller din kropp i balans och du mår genast bättre. Du ska äta mycket mineraler och vitaminer såsom C-vitamin, D-vitamin och zink. C-vitamin finns i frukt och grönsaker. D-vitamin finns i bla. fisk och skaldjur. Zink finns i bla. kött och ägg.

5. Motion. Såklart mår du bättre av att röra på dig, du mår bättre fysiskt och psykiskt. Det behöver inte vara några jättekraft övningar utan att minst promenera 30-60 min en gång per dag. Du håller samtidigt kroppen i baland.

6. Vikten Är du överviktig ska du tänka på de punkterna över, tack vare att äta snabbmat och mixa det med att inte röra på sig försämrar immunförsvaret. Går du då ner, förbättras immunförsvaret. En mindre person har alltså svårare att bli sjuk.

Nytt för dagen

Lite grejer som kom med posten.





sjukt söta, och sitter jättebra!

Förlåt!

Ja har ju inte lagt in några inlägg. Men har haft fullt upp, massa saker att tänka på. Nationella, pojkvännen, gammel mormor :'( hon dog inatt.. jag ångrar att jag inte har träffat dig mer, jag tror det var ett år sen sist, och nu kommer jag aldrig mer få se dig, jag ångrar mig så sjukt mycket. Först förstod jag inte att du är borta, men sanningen slog mig på käften i skolan. Jag saknar dig mormor, jag älskar dig även om jag vart ett dåligt barnbarns barn. Vila i frid.

Tisdaggggg

Sitter i soffan med min syster, har precis sökt sommarjobb för tredje gången! Var precis uppe på stan och beställde klipp och färg-tid hos Örebros bästa frisör. Antonio Aykal i hans salong studio fräsh, haha han är örebros "bobby". Så ska dit nästa vecka och bli mörkare i huvudet. Asocial. Hörs sen.


snaaaark*

thih, nu ska jag sova go'vänner! Måste klara av att hålla mig vaken imorgon.

kommer antagligen vakna av att henrik (daddy) asgarvar i sömnen, eftersom det kommer ploppa upp massa henrikhuvuden överallt, ja host internskämt, ja vet dålig humor

min senaste dröm handlade om ett horhus, ville man ha någonting fick killarna fiska upp hororna (prostituerade, eskortflickorna) ur vattnet! hmm, en framtida verksamhet? ska nog söka patent...

GODNATT

Måndag

Har som ni ser inte skrivit så mycket idag, men har som sakt firat min pappa. Så jag har inte hunnit med så mycket. Skulle igentligen upp på stan och boka frisatid och färgning, men det får vänta tills imorgon! kke hade vart bra att plugga, har ju nationella  i veckan.. men orkar inte, det får gå som det går!
Här har ni dagens look.
-Jeansleggins (vet, jävligt ute, men jag är retro, och som sitter sureränt)
-Svart linne
-Grym t-shirt från wear it
-Skinjacka (gammal, ska köpa ny nästa vecka med mammsi)
-Min vinterhalsduk



HAHA, kolla in min rumpa? sheet asså!

Grattis PAPPA!

Kom nyss hem från skolan, så har fixat klart kortet, eftersom min "plats"pappa fyller 35 år idag! Men enligt mig är han min riktiga pappa, eftersom han funnits här för mig i 14 år! Han är hundra gånger mer pappa till mig än min biologiska! Såååå, Ja må han leva ja må han leva ja må han leva uti hundrade år ja visst ska han leva ja visst ska han leva ja visst ska han leva uti hundrade åååååååååår!






franska lektion!

Sitter på franskalektionen just nu, "forskar" om Louis Vuitton märket. SÅ fina saker! skön dag idag, kunde ha min skinjacka, men jag tror min älskling är sur på mig :( Jaja, hörs sen!



Grymt fina sommarsmycken!



Riktig humor!

Nu ska jag upp och kolla tv och äta lite, senare blir det kolla ballar av stål! Så sjuk humor, älskar't. Jaja, om jag inte hinner skriva mmer, så godnatt!



vad tycker ni?

Bloggdesign!

Som ni ser, har en ny bloggdesign, hur bra som helst! Jag är sjukt nöjd. Det är tack vare  www.Matildasoet.blogg.se, hon är sjukt grym! kolla in hennes blogg, tack!


Nu ska ni allt få se!



haha en monalisa med henriks ansikte, lite egen tolkning. hmm



en målning jag målar i skolan. av carravaggio, urskön konstnär, så himla fina bilder, ljuset är så rätt dom ser verkliga ut! jag försöker leva upp till de, men ack.


Pysselpyssel

Gud så jobbigt, måste städa mitt rum, puhh. Men inte än, för gör ett kort åt min kära far, eftersom han fyller imorgon. Ska sätta ut en bild på det sen, det blir faktist ganska bra! Målar en bild där jag sätter ihop monalisa och henrik (far). HAHA kommer se sjukt ut! bye





kör en kissie nu. (tankebubbla för er som inte fattar)

Godmorgon

nu ska jag äta fruktsallad och kolla jurassic park! Vet vilket liv jag har,

Dagens diss:

- SNÖÖ!
- Förkyld
- Seg data

Dagens hiss:

- esch, kom inte på nå


Godnatt!

tror jag börjar bli sämre, (sjuk/förkyld) så nu ska jag sova, puss på alla! :*

psst

psst, fyller om 10 dagar!

Helgen

Älsklingen har sovit hos mig fredag till lördag, fredag: vi gick på musikal, west side story, helt okej trodde den skulle vara helkass men det var faktist grym. Ett tips till er kulturintresserade! Lördag: Vi var bara hemma och ms på mitt rum, kollade film och grilla! hihi, ja ni hrde rätt, så himla gott. sommarn är på väääääg! Nu ska jag upp och kolla på Jurassic park, fr har inte sett den. Skriver nog mer sen! Bye




det är frågan!




















Cupcakes





blir ni lite sugna? här har ni ett riktigt bra recept!

Ingredienser

3 3 st ekologiska ägg
2.5 2.5 dl strösocker
1 1 tsk vaniljsocker
50 50 g smör
1 1 dl gräddfil
2 2 msk kallt kaffe
3.5 3.5 dl vetemjöl
2 2 tsk bakpulver
4 4 msk kakao av god kvalitet
1 1 st nypa salt
100 100 g mörk kvalitetschoklad 70 %
Chocolate frosting:
60 60 g mjukt smör
5 5 dl florsocker
1 1 tsk vaniljsocker
0.5 0.5 dl kakao av god kvalitet
100 100 g phiadelphiaost
1 1 msk varmt kaffe
Strössel eller blommor till garnering

Gör så här

1. Sätt ugnen på 175 grader.

2. Vispa ägg, strösocker och vaniljsocker vitt och riktigt pösigt.

3. Smält smöret, häll i gräddfilen och kaffet och blanda det med äggsmeten.

4. Blanda vetemjöl, bakpulver, kakao och salt och vänd försiktigt ner det i smeten.

5. Hacka den mörka chokladen grovt och smält den i ett vattenbad (i en skål över kokande vatten).

6. Placera ut pappersformar i en muffinsplåt och fyll formarna till 2/3 med smet.

7. Grädda i mitten av ugnen i cirka 15 minuter. Låt svalna.

8. Chocolate frosting:

9. Rör smör, florsocker, vaniljsocker, kakao och phiadelphiaost krämigt. Rör sist ner kaffet.

10. Bred frostingen på cupcakesen och garnera med strössel eller blommor.


Godmorgon!

Är lite sjukis idag, så sitter och gosar med film och cupcakes. riktigt gott! Senare måste jag plugga inför provet imorgon, om jag kommer till skolan alltså, but jag har ju ingen bok så det går ju inte ?

Louis Vuitton

jag och christin har en uppgift på franskan, vi ska skriva om ett franskt märke, och vi fick Louis Vuitton. Jag hade en helt underbar lektion eftersom jag fick sitta och dregla över snygga väskor, armband, skärp, solglasögon mm. hmm men det är alldeles för dyrt för mig tyvärr :(



helt underbar väska, kostar 1.360.00 dollar, buhu, vill ha!

funderar

Funderar på att ta hål i naveln till sommaren? hmm, isf tar jag det om två veckor när jag fyller 16. Det är ju så sjukt fint asså, får beslutsångest!!



kolla liksom ? paniiik

check?

mörk choklad : check
mysig säng : check
bra film : -
tränat yoga : check
avslappnad : check
pluggat : -
ätit : check
någon att mysa med : -
saknar min älskling som är sjuuk : check

kom nyss hem, som sakt, efter ett pass yoga, helt okej! Majlinda somnade på avslappningen den idioten. jaja, nu ska jag kolla film och äta godis, skriver lite sen! puss


God eftermidda

Sitter och myser i min säng med varm nyponsoppa. Idag hade vi nationella proven i engelska Del B1 och B2, så är ganska trött nu. Senare ska jag på Afrikansk dans, skit kul behöver röra på fettet lite! hihi Nu ska jag nog kolla någon film innan jag drar iväg så tjingeling sålänge! :*


sne bild?!

fuffens

svartsjuka kan vara riktigt jobbigt ibland.. men sån är jag, ibland ser du inte de som är så självklart för alla andra. hoppas du upptäcker det! det var inte mig du vänta på utan du ville vara där för de var där.
snälla messa :(


jag älskar dig så sjukt mycket!

nelly, bubbleroom, buddha to buddha..

hittade lite fina vår/sommarkläder. Checkaaa! ganska liten bild, men det får ni leva med. allt finns på modegallerian där ni senare kan klicka er vidare till de andra sidorna!


Tips

Två kiwi om dagen håller dig frisk. Eftersom det finns mycket C-vitamin i kiwi är det bra för immunförsvaret! Det finns också i jordgubbar och apelsin tex.


!

Har nyss ätit pannkakor med christoffer och sabina. Hörs sen!

natti natti alla fans

nu ska jag sova, så jag orkar gå upp imorgon! thihi puss på er!

kvällstitt

Kollade runt efter lite kläningar. Som till balen, skolavslutningen och sommarn. Hittade några. Här ska ni få se.







lite mer vågade för mig:



varför så liten bild för?




allt finns på modegallerian.se

Vill säga förlåt!

Ja, för att det inte blev som det skulle i helgen. Men mår fortfarande dåligt. vet ärligt inte varför jag gör det nu, tror det är pms och brist på choklad. Så ska springa upp och sno några bitar mörk choklad och chokladbollar ur frysen. Men iaf, Ville bara säga det. förlåt säffie och christoffer, ni får ett specielt förlåt-hjärta!


Melodifestivalen en flopp ?

Varje år frågar vi oss, är det värt att kolla melodifestivalen efter vi fått reda på vinnaren. Det är alltid fel vinnare. Tycker vi själva. Men varför ringer vi då inte och röstar på den vi gillar, istället för att sitta och gnälla på att det var fel. Precis som jag ska göra nu. Anna Bergendahl läser du detta (haha skämt), du kommer inte komma långt i Norge, du kommer bli mosad av schalagerdrottnigarna och kungarna där ute. Hon vann endast för de svenska rösterna, hon fick inte många röster från dde utlänska jurygrupperna och det bådar inte gott. De jurygrupperna tyckte om Erik Saade, Ola Svensson, Andreas Jonsson och Salem al Fakir. Och de låtarna va riktigt bra. Den låten jag gillade bäst var Salems låt, keep on walking. Men som sakt alla har inte lika låtsmak.






haha, björn gustafsson ( dra fram till 2:00 ) behöver bara visa sig så garvar halva sverige.

uppdatering: videoklippet som ni ser är liiite utanför, vet inte hur man får den mindre :(

"Godmorgon" föresten

lite sent att säga, jag tror jag har lite pms, som jag skrev tidigare så hade jag panik inatt, och det bubblar upp igen. Känner illamåendet och alla tankarna. Får ont i magen ( ej mensvärk ), så nu ska jag hem till älskling så får han ta hand om mig :( hah, fel det låter,

melodifestivalen ikväll, final, vem vinner ? jag tror salem, darin eller erik sadee vinner!



undra va det blir för extranummer i år ? hm


Årets bästa film

Skrev inget igår, förlåt! Men hade fredagsmys med alex. Vi gick och kollade på Avatar. Hans andra gång och min första. Men den var riktigt bra! Faktist den bästa film jag sätt. Jag älskar skogen och färgerna! Riktigt bra animerat alltså! Jag skulle jätte gärna vilja se den i 3D, det skulle vara suveränt! Natten var riktigt jobbig, jag grät och fick panik, förlåt älskling för det! nog om de.


Vikt tips!

Jag tror inte jag känner en enda person som är nöjd över sin kropp, antigen är man för stor eller för liten. På alla sätt. Men här kommer lite hjälp på vägen.

g-ner

Det första du ska tänka på då är att det sämsta sättet att gå ner i vikt är att svälta dig, alltså att inte äta någonting! Det mår kroppen inte bra av. Men! Du ska akta dig för att äta mycket kalorier, du ska i själva verket äta mycket protein såsom ägg ( ät inte för mycket bara ), kött och bönor av olika slag. Och såklart mycket grönsaker och frukt! Ett annat tips är också att dricka mycket vatten, ca. 2 liter per dag eftersom det rensar ur kroppen. Försök att inte äta godis mm. på vardagen, det räcker med en "syndardag" i veckan. Samtidigt som du äter bra ska du träna, spelar ingen roll hur bara du rör på dig. Kom ihåg, att du bränner mer kalorier om du går snabbt än om du springer. Ta en daglig promenad, eller gå på en aktivitet eller gå till gymmet. Sedan behöver du bara stöd från kompisar och familj så kommer det gå riktigt bra! Lycka till!

g-upp
Att gå upp i vikt är detsamma som att gå ner i själva verket. Du ska fortfarande tänka på att äta bra, men att du äter mer kalorier. Då menar jag inte att du sätter dig på Mcdonalds och trycker i dig två + menyer, utan fortfarade bra god mat. Du ska äta mycket ägg och kyckling. Drick gärna 2 liter vatten per dag också, eftersom rensning skadar inte. Bara för du ska gå upp i vikt ska du inte sitta hemma framför tv:n och lata, det bästa är om du bygger upp muskler. Bygger lite ben och armmuskler. Som alla vet, muskler väger mer än fett! Ni som är väldigt smala där ute vet att det är minst lika jobbigt att vara sjukt smal som att vara tjock. Så säger bara stå på er. Lycka till!


Godmorgon

Sitter i bildsalen, ska "måla" lite, sen ska vi som inte taggar till romme ut på promenad och laga mat! hörs sen!!

Godnatt!

Ska sova, stooor dag imorgon!

thihi, promenad alltså :$

Pussen alla underbara!


är dålig på att komma på rubrik*

okej, är lite efter men köpte läderarmband förra torsdagen, som jag verkligen älskar! Jag är inne i en armbandsperiod, så kan inte låta bli att förtsätta köpa mer! De två på bilden är köpta på åhléns. Det flätade: 49 kr Det med nitar: 69 kr. Sjukt bra pris!


jag bestämmer!


rosettSolen! Som äntligen tittar fram bakom molnen, snön smälter och snart kommer halva örebro vara översvämmat, men guud så skönt att vintern äntligen börjar försvinna!

rosettNya frisyrer! fixa och trixa lite i morse och det blev riktigt bra, ska lägga ut en bild sen!

rosettDagens person! Som är Sabina. Vet inte varför men hon har min tröja på sig idag, så det är ju ett plus? Jo, men hon är underbar och ställer upp i alla väder. Jag älskar henne! Hon finns här.

+  Skulle hissa Johanna Möller, asveriges skönaste person! Men hon får tyvärr ingen rosett!


990350Falska personer! Jag vet att man inte ska hänga ut personer, men är irriterad, det finns personer som är så falska att det lyser om dem! Låtsas och manipulerar och sedan återgår till att va ett helvete. Tvii

990350De stora bloggarna! haha, jag är nog inte den enda som tycker att de börjar bli jobbiga. Förstora läpparna till maximalt, samma sak med brösten. Gnäller och klagar. Är det normalt? Nej, de är inga förebilder. Skryter om sina pengar, svälter sig själva, förstör sitt utseende med botox massa smink och fajk hår, knullar runt, super sönder levern och klankar på oss medelklass att vi är äckliga. hmm?

990350Frida! Eftersom hon kolla det här inlägget innan det kom ut! Herregud hur tänker hon, förhandsvisning HAH! vart håller världen på att hamna? Svikaren finns här

Skolan

Sitter i skolan ska igentligen jobba med Wienklassicismen och romantiken, men att blogga är ju mycket roligare! Har också fått ett stort arbete som handlar om Selma Lagerlöf. I eftermidda så blir det ensammys, med bok och någonting gott! Va sägs om de?

Förebild?

jag har hört om sjuka skönhetsideal, men det här är inte äns trevligt! Så sjukt smala tjejer! De är modell och ska föreställa förebilder, inte konstigt att alla unga tjejer försöker svälta sig! Jag själv är väldigt smal, men har alltid sett ut som jag gör, ioförsäg har jag lite(mycket!!) större rumpa nu, men skulle gärna ha lite mer fett på kroppen om man säger så! Tjejer ska vara kurviga och mjuka, inte beniga och se ut som en halv tandpetare som går av såfort man petar på dem. Lev istället och ät gott och träna lagom mycket! Från och med nu ska jag lägga till en kategori som heter Hälsa och välmående, eller nå liknande.







                    supersmal


                     lite kurvig








vad tycker du ?

Missa!

När vi kommer till gymmet, så är vi försenade och får inte komma in? så typiskt, så det blev ingen träning idag :( jag som ville testa core. För er som inte vet vad det är, är core träning för mage och rygg i grupp, tex situps mm. jaja, ska snart upp och kolla dating in the dark och massa andra kul program!

Core

Sabina sitter brevid, vi har druckit energidricka, vi älskar vädret, solen skiner och snön smälter! Vid halv 6 drar jag majlinda och johanna och kör core, så ja tror att jag kommer ha värsta träningsvärken i magen imorgon! skönt! berättar mer sen!

Filmresention, Feed

Helsjuk film, ett tips bara ät absolut ingenting om du tänkt kolla filmen! Den handlar om, jag tror, en hacker som fått upp ett stort spår på internet, sidan handlar om att "mata tjocka personer". Vissa är ju sjuka, men som sakt sidan handlar igentligen om att folk betar på när den tjocka personen dör. Han får upp spåret och märker fler och fler konstiga grejer. Personen som matar personerna matar dom med de andra döda personernas fett.
jaja, ni får ta reda på mer själva, varnar känsliga tittare bara! Sjuk film!


Bacoon

Godmorgon, hömhöm, vaknade brevid underbara alexander så vi låg och jumjuma lite (ligga och mysa). Sen gick vi upp och gjorde frukost, äggröra och bacon och nyponsoppa! För gott. Vi plocka med oss lite godis och börja kolla film, Feed, som vi igentligen skulle kollat igår men då var vi hos honom och var sociala och åt god mat!




Lördag

Jag är så dålig på att skriva inlägg. jaja, nu sitter jag här, 09.26 och skriver iallafall! Snart ska jag upp och göra äggröra och bacon. Senare drar jag till gymmet med far och tränar, hem och ta ett lååångt skönt bad, dra till willys och handla för myskväll med älskling! Vi ska kolla en film som heter Feed, den verkar helsjuk. Skriver mer om den sen!



jag och Christin efter 9ornas avgångsfoto som togs i torsdags. jag=den som gapar

Träningsvärk

Konstigt nog köpte jag ingenting på stan idag. Men ska upp någon mer gång i veckan! Sabina, Christoffer och älsklingen följde med upp. sabina hitta fina grejer! Alex (älskii) köpte fett snygga jeans.
Mot kvällen gick jag på afrikansk dans igen, somvanligt jättekul och det kommer kännas. Så de som är nära får vara beredda på att jag kommer be om massage (a



min mobil är i skolan, huh, :(

imorgon

Imorgon är det som vanligt plugg, fast har en sköndag så vi har bild,några lektioner och sen idrott! chill. Sen hade jag och sabina tänkt dra upp på stan, kolla lite, hmm handla också dåra, eftersom ja nyss fått pengar! Ska kolla jeans och kolla efter en ny klocka. Vill ha en stor i silver tror jag?

snöööööö=f*ckoff

sommar=VILL HAA



erkänn snygg bikini! vill ha! www.nelly.com 1000 kr någonting ( lite dyr för mig )


RSS 2.0